BESR

Ние от BESR.bg сме група ентусиасти с малко свободно време, но с големи сърца, които имат собствено разбиране за света, за това как трябва да се правят нещата и за това какво всъщност е важно в нашия живот.

 

Социалната отговорност сама по себе си е тема, която предразполага към различни подходи за нейното прилагане, към различни решения на едни и същи проблеми и различно поведението на отделния индивид. Be socially responsible си поставя за цел да фокусира гражданите и компаниите върху малки и големи социално отговорни инициативи и проекти, които се стремят да превърнат нашето общество в една социално ориентирана общност, общност, която оптимистично е вперила поглед в бъдещето.

Хората сме интересни създания, нашето поведение се диктува от различни фактори, значителни и незначителни. Едва ли може да опишем какво ни движи в нашия живот и какво мотивира решенията ни, но има една обща черта за голяма част нас – всеки иска да е част от нещо. В проекта, който разработваме, с малкия ни колектив, сме се насочили към изграждане на онлайн базирана платформа, която да се превърне в една сплотена общност от социално ангажирани хора.

 

Вярваме, че събрани на едно място организации, хора, компании и медии ще могат по-качествено да обменят идеи, да споделят проблеми и да намират общи цели около, които да се обединят и заедно да фокусират усилията си. Нашата платформа цели точно това, да даде поле за споделяне и комуникация на всички заинтересовани страни. Платформата ще среща достойни хора, отговорни компании, активни организации и всички, които биха искали да направят нещо за някой друг. По този начин ще могат да се реализират инициативи, цели кампании и отделни събития, които да достигат до повече хора, хора, които биха искали да променят нещо, хора, които желаят заедно да изградят едно по-добро настояще.

Powered by Web Agency