https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Годишен доклад на фондация "За Нашите Деца" за 2011 ПДФ Печат Е-мейл
Практики - Общ характер
Понеделник, 25 Юни 2012 13:48, Фондация "За нашите деца"

 

Готов е годишният доклад на „За Нашите Деца” за 2011 г., който представя в нетрадиционна и увлекателна форма работата на фондацията

„За нас беше много важно не просто да дадем отчет за нашата дейност, а да покажем хората, които стоят зад постиженията ни. Това са нашият екип, нашите дарители и поддръжници, децата и семействата, на които помагаме. Искахме четейки нашия доклад, хората да се почувстват сякаш четат едно интересно и полезно списание. Търсехме начин, по който да представим сложността и предизвикателствата на социалната работа в атрактивна и разбираема форма и се надявам, че сме успели” – сподели Теодора Стоименова, мениджър Маркетинг във фондацията.


През 2011 година фондация „За Нашите Деца“ помогна на над 160 деца да останат със семействата си и да не бъдат изоставени в институции, организира мащабна информационна кампания по приемна грижа и проведе редица събития за деца и семейства. Това бе и година на иновации за екипа на фондацията. Много важна стъпка за нас бе установяването на партньорство с Българския институт за отношения между хората към Нов Български Университет, както и съвместната ни работа със световния лидер по приемна грижа Core Assets. Успяхме да създадем първия в България Център по приемна грижа, финансиран изцяло от корпоративния сектор. Получихме подкрепата на най-голямата семейна американска фирма Cargill.

Председателят на Настоятелството на фондацията – Златка Михова също дава своята оценка за изминалата година: „2011 година беше трудна за всички ни. Обедняването на семействата, безработицата и нищетата увеличиха натиска върху доставчиците на социални услуги. Запазването на високи стандарти и осигуряването на развитие в условията на оцеляване е трудна цел, която екипът на фондацията успя да постигне благодарение на непрекъснатата подкрепа на всички Вас - представителите на бизнесa, държавните институции, неправителствените организации и обществото. Вашата съпричастност, професионална обратна връзка, трогваща щедрост, искрена емоционална подкрепа и доверие ни служиха като крайпътни знаци, потвърждаващи, че държим вярната посока.”
Прочете целия доклад тук.

 

 

Powered by Web Agency