https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Образование и Наука
„Приказка за Новата Земя“ – вълшебно приключение, започващо далеч отвъд сцената…или синтеза на методи, за реализиране на образованието на новото време ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 19 Май 2015 11:51, CSR News


„Участието ми в проекта „Талантът обича всяко дете“, е уникална възможност за мен, стъпка, която ми помага  да се развивам  и да вървя към това, в което искам да бъда. Всичко, което правим във „Фондацията“ ни дава възможност да творим заедно в екип. Всеки дава своето предложение за съответна идея, участва и го реализира със съдействието на преподавателите, които се превърнаха за мен в приятели, с които свободно мога да обсъждам, разсъждавам и обогатявам идеите си. Всъщност Вие сте нашето огледало. Благодаря на целия екип. Благодаря ,че ми дадохте възможност да вляза във вашето семейство и да развивам таланта си. Вие ми позволихте да мечтая и да видя по-ясно бъдещето си. Признателна съм.“

Powered by Web Agency
Продължава
 
„Кариера в България. Защо не?“ – статистика, тенденции, нагласи за професионалното и лично развитие в България ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 04 Октомври 2013 12:30, Тук-Там


Форумът „Кариера в България. Защо не?“ за шеста поредна година събра българи с образование и/или опит в чужбина, компании, неправителствени организации, медии и специални гости. Събитието се състоя на 12 септември 2013 г. в Интер Експо Център, София. За втора поредна година форумът се премина под патронажа на президента на Република България Росен Плевнелиев, а официалното откриване беше направено от г-н Огнян Златев, ръководител на Представителството на ЕК в България. Форумът се организира от сдружение „Тук-Там“ и фондация „Идентичност за България“ с подкрепата на Държавна агенция за българите в чужбина.

 

Powered by Web Agency
Продължава
 
Библиотека на играчките ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 26 Август 2013 16:19, Фондация за децата в риск по света


"Библиотека на играчките" е дългогодишен проект на Фондация за децата в риск по света (Worldwide Orphan’s Foundation (WWO) Чрез универсалната концепция на играта, WWO има за цел да предостави на всички деца в риск в България, за които се грижи, инструментариум за повишаване на познавателното, социалното и емоционалното развитие чрез създаването на проект “Библиотека на играчките”.

Powered by Web Agency
Продължава
 
Връзката наука-бизнес-образование ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 02 Август 2013 11:27, CSR News

 

Изграждане на устойчива връзка образование-наука-бизнес е основата за развитие на икономика, базирана на знанието. Икономика на знанието е понятие, което обхваща напредъка в науката и технологиите и въздействието, което те оказват върху икономическия и социалния живот.

Powered by Web Agency
Продължава
 
Стажантската програма на Аурубис България за 2013 г ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 29 Април 2013 00:00, Aurubis Bulgaria


Стажантска програмаНа 22 април в гр. Златица и на 25 април в гр. Пирдоп в Информационния център на Аурубис България специалисти от човешки ресурси запознаха ученици и студенти с това какво предлагат, къде се осъществяват дейностите, начин на кандидатстване и срокове за подаване на документите.

Стажантската програма на Аурубис датира от 2002 г. насам с ясната цел да обучава млади професионалисти в истинска и мотивираща бизнес среда. За този период компанията е установила здрава връзка с училища и университети и е открила някои от най-добрите си колеги.

Програма стартира всяка година през месец юни и приключва през месец септември, като по този начин вие имате възможност да прекарате един или два месеца, обучавайки се по специалността от истински професионалисти в изключителен производствен процес или административно звено. Като стажант в компанията, вие получавате социалните придобивки, които се отнасят за служителите – дневна храна в столовата, транспорт от и до работното място и месечно възнаграждение.

 

 

 

Powered by Web Agency
 
« Начало Предишна 1 2 3 Следваща Край »

Страница 1 от 3