Проекти на НЧ "Бъдеще сега"
Международен курс за лидерство в Лондон и Шефийлд лято 2012 ПДФ Печат Е-мейл
Петък, 22 Юни 2012 16:56, НЧ "Бъдеще сега"

 

Бъдеща сега ви предлага една от най-добрите програми за лидерство и развитие на личностни умения на младите хора в Европа, която отново търси своите участници. Тази година Бъдеще сега партнира на инициативата и може да изпрати трима български младежи на това невероятно и пълно с емоции и развитие на личностни умения приключение. Осем дни в Лондон и Шефийлд, невероятни лектори и сесии с младежи от целия свят, една лаборатория за социална промяна и езикови компетенции, възможности за социална работа и работа в реална бизнес и иновативна среда в Лондонското сити...и какво ли още не...

Powered by Web Agency
Продължава
 
Курс “Играя и работя с деца” 2012 ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 26 Март 2012 17:17, НЧ "Бъдеще сега"

 

До края на март се набират участници за “Играя и работя с деца” 2012. Все още имате време да се запишете за “Играя и работя с деца”, остават само няколко свободни места.

До края на март "НЧ Бъдеще сега" набира участници за най-вдъхновяващия курс за инструктори за преподаване чрез игра, работа с деца, интерактивни методи, учене чрез преживяване и обучение сред природата.

Powered by Web Agency
Продължава
 
Предизвикай себе си - Международната награда за млади хора вече и в България ПДФ Печат Е-мейл
Четвъртък, 30 Септември 2010 11:04, НЧ "Бъдеще сега"

Приемете предизвикателството, което може да промени живота ви и се присъединете към световното семейство на Наградата, състоящо се от милиони хора.

Наградата е трудна. Не е лесно да я получиш. И все пак, всеки млад човек на възраст между 14 и 25 години може да получи награда на ниво Бронз, Сребро или Злато.

Powered by Web Agency
Продължава
 


CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..