Last Call: Сдружение 365 си търси лого! ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общ характер
Петък, 12 Юли 2013 09:37, CSR News

Стани авторът на новата идентичност на една от най-популярните неправителствени организации в България!


Остават по-малко от десет дни до края на конкурса за ново лого на Сдружение Фрий София Тур, който приключва на 10 юли. Сдружението, което от скоро неофициално се нарича Сдружение 365, подготвя нова визия и е подготвило парична награда от 365 лв за победителя. Официалният хостинг партньор на организацията СуперХостинг.БГ пък ще подари на победителя 1 година Суперпро Хостинг + домейн по избор. Всички участници ще получат 50% отстъпка от хостинг плановете на СуперХостинг.БГ за 1 година.


Предложения за лого се събират до 10 юли. Гласуването на публиката ще бъде организирано от 15 юли до 22 юли. Победител от гласуването на публиката е авторът на предложението, събрало най-много лайкове в албума публикуван от Сдружение 365 във фейсбук съдържащ всички постъпили предложения на новата страница https://www.facebook.com/365Association. Победителят на публиката заедно с 5-ата фаворити на журито (журито ще гласува до 15 юли анонимно) ще се срещнат с екипа на сдружението за последни консултации преди обявяването на окончателния победител в конкурса. Това ще стане на 13 август 2013 – третият рожден ден на проекта Free Sofia Tour и символично начало на сдружението.


Ние сме сдружение с нестопанска цел в обществена полза, което се занимава с туризъм и култура. Виждал си ни да чакаме пред Съдебната палата в София, Централната поща в Пловдив и пред Катедралата във Варна с табелка в ръка и да събираме ентусиазирани туристи за безплатна разходка из града.


Казвахме се “Фрий София Тур”, но пораснахме. Вече не ни е удобно да казваме, че сдружение “Фрий София Тур” организира Free Varna Tour. Добър ден, ние сме от Сдружение 365. Трябваше ни име, което да обединява всичките ни проекти. Няма да прекръстваме най-успешния си проект Free Sofia Tour, спокойно!


Възможно е да си попадал на наши изложби на Моста на влюбените или в градинката Кристал в София. Показваме столицата и на бежанци и търсещи закрила. Опитваме се да предаваме опита си на ученици. В момента пишем мемоари. Обменяме опит с градове от цяла Европа. Търсят ни да им даваме акъл от места като Истанбул, Кадиз, Виена и Тенерифе. Развиваме социална програма за деца в неравностойно положение. Разработихме маршрут за обиколка на НДК, но това е една дълга тема… На стената ни има още доста лепящи листчета с идеи за нови проекти, които чакат своя час!

365 като 365 дни в годината, всеки ден, два пъти на ден. Сдружение от проактивни млади хора, където се случва нещо буквално през всичките 365 дни от годината – дори на дати като 1 януари, 3 март, 24 декември (почивен ден не се полага дори един, дори на високосна). За разлика от други НПО не работим по проекти от дъжд на вятър, а буквално всеки ден – и при дъжд, и при вятър.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..