Поредните печеливши в кампанията на ЧЕЗ "Лоялността ви се отплаща" ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Общ характер
Четвъртък, 29 Август 2013 13:43, ЧЕЗ България

ЧЕЗ изтегли поредните 25 печеливши в кампанията „Лоялността ви се отплаща”. Така наградените с безплатни сметки за електроенергия станаха 550. Тази седмица победителите са от София, Перник, Дупница, Тетевен, Монтана, Ловеч, Троян, Гоце Делчев.

 


„Когато стартирахме инициативата през март, искахме да подкрепим и поощрим лоялните си клиенти, като ги подпомогнем финансово. През тази седмица наградихме печелившите с 996,77 лева. С тях общата сума на подарените от нас безплатни сметки за ток вече е над 25 000 лева. Предстои ни да зарадваме още 50 свои коректни клиенти до края на кампанията.“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Всеки изтеглен в лотарията клиент получава наградата си под формата на надвнасяне на стойността на последната сметка за електроенергия в системата на ЧЕЗ. По този начин сумата се използва за погасяване на бъдещо задължение.

Действително успяхте да ме изненадате приятно! Особено в този отпускарски сезон. Зарадвах се много. Не съм си и мислила, че плащането на сметките в срок ще ми донесе някаква награда. Страхотна идея! Ще бъде добре и в бъдеще да стимулирате клиентите си в тази посока.“, сподели по телефона клиентка на компанията от Гоце Делчев.

„Благодаря ви много! Инициативата ви заслужава адмирации. Надявам се кампанията ви за поощряване на коректните ви клиенти да е начало на повече такива ваши инициативи. Плащам сметките си по интернет, директно през сайта на ЧЕЗ – много ми е удобно и затова, може би, никога не закъснявам. Препоръчвам и на други ваши клиенти да се възползват от възможностите, които предоставяте за безкасово плащане на дължимите суми за електроенергия. Пестят и време, и нерви, а и ето, че носят и награди!“ сподели при уведомяването си за наградата клиент на ЧЕЗ от София.

В томболата „Лоялността ви се отплаща“  участват автоматично всички битови потребители, заплащали в срок месечните си задължения през последните 12 месеца, без да е начислявана лихва. Всяка седмица, на лотариен принцип, ЧЕЗ тегли нови 25 печеливши. Клиентските им номера се публикуват на интернет страницата на компанията www.cez.bg, в секцията „Бъдете информирани“, а късметлиите се уведомяват лично.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..