CSR за теб ПДФ Печат Е-мейл


CSR
за теб
е пространството, където имаш възможност да намериш полезна, интригуваща и систематизирана информация за събития, проекти и конкурси, в които можеш да вземеш активно участие.

Създадохме CSR за теб с цел всеки да има достъп до най-интересната и необходима за него информация. Тук можеш да разгледаш календара ни със събития, конкурси, обучения, стажантски програми, международни кампании, инициативи, проучвания, както и имаш шанса да заявиш своето участие в тях.

За нас е важно хората, които имат желание да се включат в инициативи и кампании, да получат достъп до такива и да се запознаят с условията за участие.

Хенри Форд е казал: „Тайната на успеха се крие в умението да приемаш гледната точка на другия и да погледнеш на нещата и през неговия поглед, освен през своя собствен”. Хората и тяхната гледна точка са важни за нас, затова ти даваме шанса да изкажеш своето мнение и да дадеш конкретни предложения относно темата за КСО и CSR Bulgaria.

 

 

В секция ЗА ТЕБ можете да откриете:    Събития ::  Проекти и кампании ::  Конкурси

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS