Предложи проект за Загорка Зелен Фонд ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Сряда, 24 Април 2013 17:48, CSR News

 

На 22 април 2013 г., Денят на Земята, стартира публичният дарителски конкурс на „ЗАГОРКА” АД – Загорка Зелен Фонд. „ЗАГОРКА” АД ви кани да участвате в тазгодишното издание на програмата. Името й ясно изразява амбицията на компанията да бъде зелен пивовар и насочва към типа проекти, които компанията желае да подкрепи през тази година.

Вследствие на направено проучване сред обществеността на Стара Загора и служителите на
пивоварната, бяха определени конкретните области за реализация на проектите: „Зелени“ градоустройствени елементи и Природосъобразно използване на ресурсите. Общата сума на даренията е 80 000 лева.


УЧАСТИЕ В КОНКУРСА:

Допускат се юридически лица с нестопанска цел от цялата страна, като основното
изискване към проектите е те да бъдат реализирани на територията на област Стара Загора. Възможно е и участието на сдружения от граждани с помощта на партньорството на НПО. Цялата конкурсна документация можете да откриете на корпоративния сайт на ЗАГОРКА: http://www.heinekenzagorkabrewery.bg и на сайта на партньора ни Обществен дарителски фонд – Стара Загора: http://www.fund-sz.org.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ПРОГРАМАТА

Седем месеца (май – ноември, 2013), в които се включват пет месеца за реализация на
отличените проекти (юли – ноември, 2013). 

ОЦЕНКА НА КАНДИДАТСТВАЛИТЕ ПРОЕКТИ:

Десет членно жури ще оценява кандидатстващите проекти по следните критерии:

 

  • приложимост
  • целева група
  • въздействие върху общността
  • оригиналност/нестандартност.

За да бъде максимално прозрачен процесът на избор на печелившите проекти, освен гласовете на журито, тази година има възможност за публично гласуване на сайта, където обществеността ще може да подкрепи своите любими проекти. Събраните резултати по всеки от проектите ще дадат един глас в крайната оценка на журито. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на официална церемония през юни.

 


ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА:

На 08.05. (сряда) от 14:30 ч. в лекционната зала на Регионален исторически музей – Стара
Загора ще се проведе информационна среща, на която всички желаещи да вземат участие в дарителския конкурс Загорка Зелен Фонд ще могат да получат допълнително насоки и за участие в конкурса.  

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS