Kонкурс за картичка и плакат на тема "Социални предприятия в България. Купуваш и помагаш" ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Петък, 06 Декември 2013 15:13, CSR News


Фондация „Помощ за благотворителността в България" обявява конкурс за идеен проект за картичка и плакат на тема "Социални предприятия в България. Купуваш и помагаш."


Участници

Поканени са всички творци, които имат интерес в сферите на графичния дизайн, графиката, илюстрацията, колажа и фотографията, без ограничения в начина на представяне на идеите.

Тема
Картичката и плакатът имат за цел да популяризират социалните предприятия – като идея и ползи. Върху двете визии е необходимо да стои надписът „Социални предприятия в България. Купуваш и помагаш."


Отличеният проект ще бъде отпечатан. Картичката ще бъде безплатно разпространявана в страната. Плакатът ще бъде закачан на заведения, магазини, предприятия, които са социални предприятия или продават стоки, произведение от социални предприятия.


Повече за социалните предприятия можете да научите в сайта: http://www.socialenterprise.bg


Технически изисквания
Всеки участник може да участва с максимум 2 проекта.
Всеки проект се състои задължително от двата елемента - картичка и плакат.
Картичката и плакатът могат да имат една и съща визия или две различни, но свързани визии.
Проектите за плакат трябва да бъдат изпратени във формат 1000 х 700 мм, PDF, резолюция 300 dpi, CMYK
Проектите за картичка трябва да бъдат изпратени във формат 114 x 162 мм, PDF, резолюция 300 dpi, CMYK
Проектите трябва да бъдат изпратени по електронна поща (e-mail).
To: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Subject: Konkurs
Важно: всяка кандидатура трябва да включва трите пълни имена на участника, адрес, телефон и e-mail.

Срокове
Кандидатстването за конкурса е в сила от 6 декември 2013 г.
Крайният срок за подаване на творбите е 3 февруари 2014 г.
Всички проекти ще бъдат публикувани в сайта http://www.socialenterprise.bg
Победителят ще бъде обявен на 28 февруари 2014 г.


Избор на проект
Изборът ще бъде направен на две стъпки:
1. жури ще избере 5 проекта – до 7 февруари 2014
2. гласуване на публиката за 1 от 5-те проекта - от 10 до 27 февруари 2014 г.


Награда
Авторът на избрания проект ще получи материална награда на стойност 500 лева.


Авторски права

Авторските права са притежание на твореца.
Участниците в конкурса могат да изпращат само творби, направени от тях самите и върху които имат авторски права. Организаторите не проверяват авторството и приемат акта на изпращането им като декларация за авторство от страна на участниците. За автор ще бъде считан кандидатът, чието име е записано в текста на имейла, с който творбата е изпратена за конкурса. Творбите не бива да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица.


Изпращайки проект за участие в конкурса, участниците дават съгласието си организаторите да ги използват по следния начин: да ги отпечатват и разпространяват безплатно, да ги публикуват на хартия или в електронен формат, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с темата, и с цел реклама и представяне на конкурса. Участникът освобождава организаторите на конкурса от всякакви претенции на трети лица, свързани с използване на творбата за промоционалните цели на конкурса, както и за публикация на промоционални и информационни материали, свързани с дейността на ФПББ.


Съхранение на лични данни
Предоставените лични данни ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за набиране и съхраняване на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни. Личните данни ще послужат за идентифициране на победителите в конкурса и съответното им награждаване.
Авторът дава съгласието си ФПББ да използват неговото/нейното име в публичните съобщения, свързани с конкурса и проекта.


Приемане на правилата на конкурса
С изпращане на творба за участие в конкурса, участниците автоматично декларират, че са запознати с условията на конкурса и че ги приемат.


Други

Всички въпроси и казуси, които не са предвидени в настоящите правила, подлежат на конкретно решение от страна на организаторите.


Конкурсът се осъществява в рамките на проект „Партньорство за социални предприятия".
Проект „Партньорство за социални предприятия в България" се изпълнява от Фондация „Помощ за благотворителността в България" в партньорство с британската организация Social Enterprise Coalition UK, и с асоцииран партньор Дирекция „Жизнен стандарт, демографско развитие, политики и стратегии" – Министерство на труда и социалната политика.


Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси", съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS