Вижте благотворителността в България през обектива ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Неделя, 06 Април 2014 22:35, CSR News

 

Краен срок за изпращане на фотографиите е 21 май 2014г.


За трета поредна година Български дарителски форум и фондация Помощ за благотворителността в България организират фотоконкурс на тема Благотворителността през обектива.

 

Ако сте фотограф – любител или професионалист и имате сетивата да видите нечия кауза, добро дело, смислена промяна наоколо, лицата на хората, направили жест за другите, дарители, доброволци, активни граждани или сте готови да ги потърсите оттук насетне – снимайте и изпратете вашия поглед върху благотворителността в България.


Категориите, в които ще бъдат излъчени победители в конкурса, са Благотворителност и образование, Благотворителност и здраве,  Благотворителност и култура, Благотворителност и екология, Благотворителност и социална подкрепа, Моят герой (лицата и действията на хора, направили нещо изключително за друг човек или кауза), Фоторазказ за благотворителността (група от 4 до 8 фотографии на една тема) и Награда на публиката.


Победителите в първите 7 категории се определят от жури в състав: Борис Мисирков, Елица Баракова, Красимира Величкова, Надежда Павлова, Надежда Чипева, Явор Попов. Осмият победител ще бъде излъчен чрез гласуване на публиката в сайта на конкурса. Всички снимки трябва да бъдат придружени с кратък текст.


Церемонията по награждаването ще се състои в началото на юли 2014, а наградените фотографии ще бъдат подредени в изложба, която ще пътува и в различни градове на страната.


Краен срок за изпращане на фотографиите е 21 май 2014г. на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .


Подробности за категориите и условията можете да видите тук.


Ако имате затруднение с изпращането на голям формат снимки през имейл адрес, ползвайте Tranzit.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS