Номинирайте "Герой от приказките" - обикновен човек, който е направил нещо добро за дете или група деца ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Сряда, 16 Април 2014 12:40, CSR News

Национална мрежа за децата връчва наградите „Златна ябълка”, за да отличи приноса на публични личности, обикновени хора и организации, които с работата си са допринесли към подобряване на живота и благосъстоянието на българските деца. Тази година наградите “Златна ябълка” ще бъдат връчени за четвърти пореден път.


Целта на наградите е да подчертае колко е важно специалното внимание към децата и спазването на техните права във всяка една сфера на нашия живот. Другата им цел е да покажат добрите практики във всички сфери на детския живот и благосъстояние.

 

Номинациите в различните категории се правят от членовете на Национална мрежа за децата – 125 граждански организации в цялата страна, които работят с и за деца и семейства.


В основната категория на наградите – “Герой от приказките” – може да номинира всеки. Ако познавате обикновен човек, който е направил нещо значимо за децата, разкажете неговата история тук.

Не могат да бъдат номинирани хора, които са част от организациите-членове на Национална мрежа за децата.

Номинациите са отворени от 4 март до 20 април.

Тази година ще бъде връчена и награда на публиката. От 21 април ще бъде отворено гласуване, в което всеки ще може да сподели кой за него е най-големият Герой!

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS