Конкурс "Th13teen Arts" ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Четвъртък, 22 Май 2014 10:38, CSR News


Стартира конкурсът за бизнес концепции в областта на творческите индустрии - „Th13teen Arts”- националният етап от световния конкурс на Creative Business Cup.

Th13teen Arts е конкурс за най-добър предприемач в творческите индустрии. Насочен е към всички предприемачи, регистрирани и действащи в България, които имат иновативна бизнес концепция в областта на творческите индустрии. Най-убедително представилият се пред журито на Th13teen Arts, ще получи възможността да се състезава за титлата "Най-добър творчески предприемач в света" на световния финал на Creative Business Cup, който ще се проведе през месец ноември 2014 г. в Дания.


Наградният фонд е 100 000 щатски долара и възможността участниците да разкажат идеите си пред най-големите компании и инвеститори в света и заедно да намерят път към реализирането им.

Националният етап се провежда под ръководството на Министерство на икономиката и енергетиката с партньорството на Сдружение „Фабрика за идеи” и Арт „На тъмно” зона.

Повече информация относно условията и кандидатстването можете да намерите на: http://www.mi.government.bg/bg/themes/th13teen-arts-1284-285.html

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS