5000€ за социални предприемачи от България ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Неделя, 08 Юни 2014 20:53, CSR News

 

Ако живеете в България, ако имате намерение да създадете или вече работите по социален бизнес, стремящ се да реши локален или глобален проблем, ако идеята ви е иновативна и сте готови да промените света, ако социалното въздействие ще надмине алтернативните решения, ако идеята ви има потенциал да бъде скалирана, то може да кандидатствате за стипендията на Social Impact GmbH. (водещата организация за социално предприемачество в Германия), чийто партньор за страната ни е «Обединени идеи за България». Главен спонсор на програмата е софтуерният концерн SAP.

 

Какво получавате, ако спечелите стипендията?

5000 € и участие в едномесечната акселераторска програма за социални бизнеси на Social Impact Lab в Берлин (12.09 – 15.10. 2014). С помощта на ментори и треньори бизнесът ви ще достигне до нови нива на успех, а контактите с цялата мрежа от социални предприемачи в Берлин може да открие нови възможности за проекта ви.

Кандидатстване

Крайният срок за кандидатстването е 15.07.2014г.
За да участвате, трябва да попълните този формуляр, а повече детайли за конкурса може да откриете на сайта на Social Impact GmbH.
Победителите ще бъдат обявени на 10ти август, а програмата продължава от 12.09 до 15.10.2014г.

Как да помогнете, ако не може да кандидатствате сега?


Помогнете ни да достигнем до български социални предприемачи! Споделете тази статия с тях лично или попълнете кратката бланка с идеите си за български социални иноватори, за да може да се свържем с тях!

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS