Включи се в конкурса за социални предприемачи "ПРОМЯНАТА" ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Неделя, 27 Юли 2014 12:16, CSR News

Конкурсът е отворен за всички физически лица и неправителствени организации, които притежават иновативни идеи, ентусиазъм, предприемачески дух и силна мотивация за успех.


Благотворителна фондация Reach for Change организира отворен конкурс за социални предприемачи, предлагащи иновативни социални идеи с цел подобряване живота на децата и юношите в България. Конкурсът е част от проекта „ПРОМЯНАТА“ и се осъществява в партньорство с компанията Нова Броудкастинг Груп. Кандидатстването става онлайн в периода 31 май – 26 август 2014 г.

 

Излъченият победител ще получи място и в „Инкубатора“ на фондация Reach for Change. Той включва финансова подкрепа (в размер на 30 000 лв.), професионални съвети и насоки, както и нужното медийно отразяване, за да може да развие плановете си и да постигне възможно най-голямо положително въздействие върху живота на децата в България.

 

Освен основния победител 4 други социални предприемачи ще получат сумата от 7500 лв. и също ще се възползват от възможностите за медийно популяризиране, бизнес консултации и контакти в международната мрежа на Reach for Change.

 

Представяне на „ПРОМЯНАТА“ ще се състои в:


  • Русе – 22 юли, вторник, от 14.00 часа, в зала „Русе“ на Регионален исторически музей Русе, пл. „Ал. Батенберг“ 3 (Срещата се организира от Сдружение „Европейски пространства 21″, с любезното домакинство на Регионален исторически музей Русе).
  • Стара Загора – 23 юли, сряда, от 16:00 ч. в залата на Областна администрация Стара Загора, бул. „Цар Симеон Велики“ 108 (Срещата се организира с подкрепата на Областна администрация Стара Загора).
  • Бургас – 24 юли, четвъртък, от 16:00 ч. в малката зала на Областна администрация Бургас, ул. Цар Петър 1 (Срещата се организира с подкрепата на Обществен дарителски фонд – област Бургас и сдружение „Хамалогика“).
  • Варна – 25 юли, петък, от 12:00 ч. в зала 17 на Младежки дом – бул. Цар Освободител 27 (Срещата се организира с подкрепата на екипа на Варна 2017 – кандидат за Европейска младежка столица).
  • София – 31 юли, четвъртък, от 17:00 ч. в залата на последния етаж на SoHo – ул. Искър 4 (зад ЦУМ).

 

Благотворителна фондация Reach for Change работи за създаването на един по-добър свят за децата и за провеждането на инициативи в подкрепа и защита на техните права. Организацията е създадена през 2010 г. в Швеция и е част от корпорацията „Kinnevik“. Дейността й расте с всяка изминала година, като вече има представителства в 8 държави от Европа, Азия и Африка.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS