Конкурс за доброволческа инициатива 2014 ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Вторник, 02 Септември 2014 15:48, НАРД

Фондация Лале и Фондация „Национален алианс за работа с доброволци” /НАРД/ обявяват традиционния конкурс за най-интересни и ефективни доброволчески инициативи в България през 2014 година.

 

В конкурса са поканени да участват всички организации и групи, които през настоящата 2014 година са реализирали доброволческа инициатива, без значение на място и време на реализация, цел и начин на организация, източници на финансиране, брой и възраст на доброволците. Всяка добра инициатива заслужава признание!

 


Критерии за оценка


Представените инициативи ще бъдат оценени по постигнатите резултати, значението за хората в общността; броя и характеристиките на участниците; значението на инициативата за развитието на екипа на организацията и доброволците; финансовата ефективност.


Награди


Най-добрите инициативи ще бъдат определени от жури и отличени с почетна грамота и материална награда – инвестиция в развитието на доброволците и организацията.

Инициативи могат да бъдат номинирани от организации и отделни лица. Формулярът за представяне може да бъде изтеглен от интернет страниците на Фондация Лале и Фондация „Национален алианс за работа с доброволци” /НАРД/  или получен по електронна поща след заявка.


Очакваме номинации до 31 октомври 2014 на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или по обикновена поща на адрес: Фондация Лале, ул. „Река Осъм” 1, an. 2, София 1124.

 

Пълният списък на номинираните инициативи ще бъде представен в началото на ноември 2014 на Интернет страниците на Фондация НАРД и Фондация Лале.

 

Наградите ще бъдат обявени на публична церемония през декември 2014 година.

 

Информация за конкурса и наградените през 2013-а година можете да прочетете тук и тук, а снимки можете да разгледате тук.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS