Кандидатствай за "Резиденция Баба"! ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Вторник, 14 Април 2015 17:06, CSR News

 

Имаш идея как да свържеш своите съвременни градски умения с традиционната селска култура? Знаеш как да предизвикаш отново интереса на хората към българското село?


Фабрика за идеи
те предизвиква!

Стани резидент! Кандидатствай с идея и стани част от мечтаната „Резиденция Баба”!


20-те души с най-интересни и иновативни идеи ще бъдат включени в обучение на „Фабрика за идеи” и Асоциация „Онгъл” по системно и дизайн мислене, социално предприемачество и етноложки теренни проучвания. След това младежите ще се отправят към Родопите, където ще прекарат между 4 и 6 седмици, за да започнат да учат занаят и да доразвият първоначалната си идея.

Кандидатствай до 4-ти май  – ТУК !

Проектът „Резиденция Баба“ се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г.“ Партньори са Асоциация за антропология, етнология и фолклористика „Онгъл” и Фондация “Пловдив 2019″.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS