Предизвикателството за въздействие на Google ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Неделя, 21 Юни 2015 13:35, CSR News

 

Краен срок: 30 септември 2015

Отворено за: неправителствени организации и обществени благотворителни организации от всяка държава

Награден фонд: 20 милиона долара за най-добрите решения

 

Описание

Google търси вашите най-големи и най-добри идеи за това как технологиите могат да увеличат възможностите и независимостта на хората с увреждания. Вълнуващи идеи вече стават реалност. Например 3D принтирани протези на крайници, комуникационен софтуер с очен контрол, както и диагностика за чуване от разстояние са само част от вълната иновации, които имат потенциала да променят пътя на решенията, които са достъпни за хора с увреждания. Предизвикателството за въздействие на Google, чрез иновативни и ежедневни усилия, работи в посока да организира и окуражава дейности около една глобална тема в забързана времева рамка. Фокусът е да се изградят решения за осведомеността на обществото, както и да се помогне на осъществяване на универсален достъп за хората с увреждания.

 

Условия за кандидатстване

Неправителствени организации с идеална цел и обществени благотворителни организации от която и да е държава могат да подадат своята идея. Организацията ви трябва да притежава валиден и актуален статус за обществена полза, както е определен от законодателството на държавата ви. По време на процеса на оценяване може да бъде изпратено запитване до вас за изпращане на документи, потвърждаващи обществено полезния ви статус, както и други финансови документи, които да бъдат изпратени до Google и/или неговите подизпълнители. Всички кандидатури трябва да бъдат подадени на английски език.

 

Награден фонд

Google предоставя 20 милиона долара награден фонд в посока на тази цел, част от който може да бъде даден на организации, идентифицирани чрез този конкурс за идеи.

 

Как да подадем документите си?

Всички заинтересовани неправителствени или благотворителни организации трябва да подадат идеите си чрез Google онлайн платформа и следвайки дадените инструкции.

 

Крайният срок за подаване на документите е 30 септември 2015.

 

За всички въпроси изпратете имейл на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

За повече информация, моля посетете официалната уеб страница.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS