Студенти споделят идеи за бъдещето на електромобилите в България ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Сряда, 09 Февруари 2011 15:26, AIESEC

 

Ерата на електромобилите е новото вдъхновение за студентите в стартиралото на 15-ти януари четвърто издание на конкурса „Рено Нисан България Мастър Инициатива”, съобщиха от международната студентска организация AIESEC, която е партньор на конкурса.

До 15-ти февруари младежите от магистърските програми и тези завършващи бакалавърска степен във висшите учебни заведения имат възможност да сформират екипи и да се запишат за участие на интернет страницата на инициативата www.imam-idea.com.

 

Пълната тема на конкурса е „Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии! Renault и Nissan вече представиха своите първи модели. Как виждате тяхната реализация в България?” 

Крайният срок за представяне на проектите е 1-ви април.

Жури, състоящо се от представители на Рено Нисан България и техните партньори от „Publicis Marc”, “Consulteam” и списание ”auto motor und sport” ще избере петте отбора финалисти, които лично ще защитят своите проекти през месец май в присъствието на останалите участници. Тогава ще бъдат определени и победителите.

Проектът "Мастър Инициатива" е създаден през 2007-ма година. Той предоставя на студентите рядката възможност да приложат наученото на практика и да се изявят в сферата на истинския бизнес. Целта на инициативата винаги е била да изгради и поддържа връзката между Рено Нисан България и Висшите училища, като генератори на нови идеи.

Друг предмет на съвместна работа между Рено Нисан България и AIESEC е организираният от студентската организация проект "Бизнесът в действие: Корпоративна Социална Отговорност", който ще се проведе от 5 до 7 март 2010 година.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS