30 000 долара за бизнес идея, решаваща проблем на бедните страни ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Понеделник, 31 Октомври 2011 16:28, New Business.bg


Ако сте студент и имате идея как да спомогнете за намаляване на бедността в развиващия се свят, все още може да кандидатствате в Глобалната надпревара по социално предприемачество (Global Social Enterpreneurship Competition).

Конкурсът ще поощрява бизнес идеи за решаване на проблемите на бедните страни. Той е отворен за кандидати от цял свят, а единственото условие е да са студенти. Могат да участват и екипи, но с най-много трима участници.


Крайният срок за кандидатстване е 9 ноември. Това става чрез попълването на формуляр, който е достъпен тук, а повече информация за конкурса има на сайта на състезанието.

Всички полуфиналисти ще получат парични награди в размер до 30 000 щ. долара. Освен това те ще получат възможност да участват в седмицата на Глобалната надпревара по социално предприемачество, която ще се проведе от 27 февруари до 2 март в гр. Сиатъл.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS