Конкурс за ученици на тема „Как си представям класната стая на бъдещето“ ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Сряда, 21 Март 2012 17:43, CSR News

Наградите включват пакет мултимедийни продукти, дигитални фотоапарати, видеокамера и посещение в Космическия център на NASA

Издателството на мултимедийни знания Сирма Медия и Центърът за творческо обучение организират ученически конкурс за есе и видеоклип на тема „Как си представям класната стая на бъдещето“.

Конкурсът ще се проведе в две категории.


В категория „Есе“ могат да участват ученици от всички български училища. Те ще трябва да напишат есе по горната тема, описвайки своята визия за бъдещето на класните стаи и образованието. Предимства ще имат есетата, които дават идеи как новите технологии променят ученето и класната стая.

В категория „Видеоклип“ ще могат да участват само ученици (или екипи от ученици) от училища, в които е внедрена класна стая на бъдещето от Сирма Медия. Те ще имат за задача да включат ClassmatePC – тата от класната стая на бъдещето във видеоклип, който по най-добър начин показва как ще се промени ученето и образованието като цяло. Учениците, участващи в категория „Видеоклип“ ще могат да участват и в по-широката национална категория за есе.

Участниците трябва да изпратят своите проекти най-късно до 10 май 2012 г. включително, на адрес: София 1748, бул. Цариградско Шосе 135 ет. 4, за Сирма Медия АД „Конкурс Класна стая на бъдещето“ и на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Във всяка от двете категории ще бъдат връчени награди за победителите в различните възрастови групи: до 12 години и 12 - 18 години.

Наградите включват пакет мултимедийни продукти, дигитални фотоапарати и видеокамера. Голямата награда е осигурена в сътрудничество с Център за творческо обучение – стипендия за участие в Космическия център на NASA в гр. Измир за лятото на 2012 година.

В конкурса могат да участват и учители от всички училища в страната. Предвидени са специални награди за есе и видеоклип изпратени от учители.

Журито на конкурса ще бъде обявено в сайта на Сирма Медия до 5 април 2012 година.

„Екипът на Сирма Медия от години представя варианти за подобряване на класните стаи и образованието като процес. С настоящия конкурс искаме да включим в този дебат най-младите участници - учениците. Те не само биха могли да ни дадат свежи и иновативни гледни точки, а и в крайна сметка именно те са тези, за които се правят промените и които ще се възползват от тях“ - заяви Александър Ангелов, мениджър бизнес развитие на Сирма Медия АД.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS