Започва конкурсът ”Семейството в моите очи” ПДФ Печат Е-мейл
CSR за теб - Конкурси за теб
Сряда, 11 Април 2012 17:01, Фондация "За нашите деца"

 

Център за обществена подкрепа ”За деца и родители” към фондация „За Нашите Деца” организира конкурс за детска рисунка и фотография на тема ”Семейството в моите очи”. Конкурсът се организира по повод международния ден на семейството – 15 май и има за цел да насърчи детското творчество. Фондация „За Нашите Деца” вярва, че всяко дете заслужава да има любящо и грижовно семейство и с нашата инициатива се надяваме да фокусираме вниманието на децата и възрастните към хилядите деца, лишени от родителски грижи.


В конкурса могат да участват деца от 7 до 18 г., като ни изпратят своя рисунка или снимка, която пресъздава тяхната представа за семейството. Желаещите да участват, могат да изпратят творбите си на адрес - ЦОП „За деца и родители”, бул.”Марица” №21 до 01 май 2012 година. Не забравяйте да изпишете трите си имена, името на вашето училище и да дадете телефон за обратна връзка.

Най-добрите творби ще бъдат наградени на тържество в детския център на фондацията в Пловдив на 15 май 2012 г. Победителите в конкурса ще получат подаръчни ваучери, с които сами ще могат да си изберат най-подходящия за тях подарък.

Творбите ще бъдат класирани в следните възрастови групи:

 

  • Рисунка и/или фотография за деца от 1 до 4 клас
  • Рисунка и/или фотография за ученици от 4 до 7 клас
  • Рисунка и/или фотография за млади хора от 8 до 12 клас

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS