CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Семинар за развитие на Проактивността
Кога:
01.12.2012 - 01.12.2012
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

 

Талантливите служители не се плашат от нови предизвикателства и са готови да поемат разумни рискове в стремежа си да постигат целите – своите и на компанията. Като добавка към това, чрез обучението на Ликора те:

 

  • придобиват дълбоко и много реално разбиране за четирите основни измерения на проактивността: отговорност, осъзнатост, инициативност и превантивност;
  • променят нагласата си и получават конкретни съвети и инструменти за постепенното утвърждаване на проактивната нагласа като основна и постоянна;
  • подобряват своята цялостна продуктивност на работното място;
  • научават как посредством проактивната нагласа да оказват дългосрочно позитивно въздействие върху кариерното си развитие.

 Семинарът се осъществява с подкрепата на CSR Bulgaria. Ние твърдим, че инвестицията в човешки капитал е с най-голяма възвращаемост. Затова, даваме възможност на партньорите на CSR Bulgaria да се запишат за семинара с 10 % отстъпка от цената - 140лв. с ДДС.

Важни дати и цени:

До 25.10 - цена за ранно записване 117лв. с ДДС (до 25.10)

Отстъпка за партньорите на CSR Bulgaria – 10%

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..