CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Обучение за експерт по ISO 26000 КСО - Указания за социална отговорност
Кога:
26.02.2013 - 28.02.2013
Категория:
CSR Academy

Описание

 

3-ДНЕВНО ОБУЧЕНИЕ

ЕКСПЕРТ ISO 26000/ КСО – Указания за социална отговорност

 

Кога: 26, 27, 28 февруари 2013 г.

Къде: Конферентен център “Венус”, бул. Дондуков 9 (вход от ул. Бачо Киро)

 

АНОТАЦИЯ

3-дневното интензивно обучение подпомага участниците в развитието на необходимата експертиза за прилагането и управлението на КСО програма,  базирана на ISO 26 000 – Ръководство за социална отговорност.  Участниците ще бъдат запознати с принципите на социалната отговорност,  основните теми и въпроси според стандарта,  връзката им с устойчивото развитие. 

КЪМ КОГО Е НАСОЧЕНО ОБУЧЕНИЕТО?

 

  • Мениджъри и служители, отговарящи за изготвянето и прилагането на стратегията за социална отговорност на организацията;
  • Консултанти в областта на социалната отговорност;

 


ЛЕКТОРИ

Димитър Матев

Доктор по философия от Санкт Петербургски Електротехнически университет с множество допълнителни квалификации в областта на КСО.  Водещ мониторингов екип за the Fair Labour Association за България, Словакия и Албания; координатор на екипа за разработване на обучаваща програма по корпоративна социална отговорност (183  часа)  по проекта „Предаване на знания,  умения и иновации за обучение по корпоративна социална отговорност”;  обучител при въвеждане на концепцията за корпоративна социална отговорност в бизнес стратегията на предприятия; ръководител на проект „Насърчаване на диалога между ръководството и работниците”, финансиран от GTZ; ръководител на проект „Към изграждането на българската шивашка промишленост като лидер в корпоративната социална отговорност”,  отговорен за модерирането на Националната кръгла маса за въвеждане на социалните стандарти в България,  член на тристранния УС на проекта „Социален инвестиционен фонд”, финансиран от Световната банка. Лектор в повече от 30 различни курса по управление и изпълнение на програми и проекти, лектор в Нов български университет по управление на проекти и социален одит.  В момента е заместник-председател на Балкански институт по труда и социалната политика.  

Марина Стефанова

Докорант по корпоративна социална отговорост и магистър по право от СУ  "Св. Климент Охридски",  специализирала в университета  "Кеймбридж" (Великобритания), сертифициран консултант по корпоративна социална отговорност към Организацията за индустриално развитие на ООН,  член на българския огледален комитет по ISO 26000  и ISO 20121 към БИС, член на експертната група към МТСП за разработване и изпълнение на "Национална стратегия по КСО в България", експерт, лектор и одитор в международни проекти в областта на КСО.  Считано от 01.03.2011 г.,  тя поема поста изпълнителен дриектор на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.  Тя отговаря за цялостното управление на организацията;  стратегичско и оперативно планиране,  изпълнение и мониторинг на проектите на мрежата,  връзки с членовете на ГД в България,  партньорски организации и представителсвото на организацията пред GC Office  и CSR Europe.  Гост лектор е в СУ, УНСС и ВУЗФ по темите за международните политики и инициативи в областта на КСО.

Сребрина Ефремова

Магистър по  „Европейска публична администрация”  от СУ  „Св.  Климент Охридски”, с бакалавърска степен по „Журналистика”. Работила в печатни и електронни медии. Експерт „Връзки с обществеността” на Асоциация на индустриалния капитал в България. В момента е управляващ директор на КСО Одит България.  Тя е сертифициран консултант по ISO 26 000/КСО от CSR Company International.  

ПРИКЛЮЧВАНЕ НА ОБУЧЕНИЕТО

Обучението приключва с полагане на тест за получаване на сертификат.

 

ЦЕНА

Записване и заплащане до 31 януари 2013 г.

За един участник от организация - 380 лв. без ДДС

При двама и повече участници от организация - 350 лв. без ДДС за всеки

Записване и плащане след 31 януари 2013 г.

За един участник от организация - 400 лв. без ДДС.

При двама и повече участници от организация - 365 лв. без ДДС за всеки

В цената са включени обучителни материали, по 2 кафе паузи и обяд на ден.

 

За повече информация за записване и плащане на курса, попитайте тук.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..