CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Безплатно обучение за кариерно развитите за младежите между 15 и 29 години
Кога:
11.05.2013
Организатор:
Ре-Акт
Категория:
CSR Academy

Описание

Ре-АктПоследното обучение за кариерно развитите и професионална реализация, организирано от Сдружение „Ре-Акт”, ще се проведе в Нова конферентна зала на СУ „Св. Климент Охридски”.

Участниците ще бъдат запознати с основните канали за търсене на работа, „златните правила” при подготовка на автобиография и писане на мотивационно писмо, поведение при явяване на интервю за работа, както и ще им представят принципните правни съвети при подписване на трудов договор.

Обучението е абсолютно безплатно, финансирано от Национален център „Европейски младежки програми и инициативи” и ще продължи един ден – от 9:00 до 17:00 часа. След завършването му, всеки участник ще получи специално разработения от кариерните консултанти на организацията „Пътеводител за успешна кариера”, който да им служи в бъдеще по пътя им към професионалното реализиране.

Лектори на обучението в София ще бъдат:

  • Богдан Бойков – трудов психолог с богат международен опит (Франция и Белгия) в подбора на персонал, организиране на центрове за оценка на персонал, организиране и водене на обучения.
  • Борислав Георгиев – организационен психолог с магистърска степен в Страсбург, бизнес консултант в сферата на организационното развитие и развитие на човешките ресурси.
  • Емилия Попова – консултант по развитие на човешките ресурси с над 7-годишен опит като вътрешен ЧР консултант, понастоящем практикуващ консултант организационно развитие.
  • Димитър Стоименов - Притежава многогодишен опит в правната научна и практическа сфера с фокус върху частното право и правото на обществените поръчки. Старши юрист.

За да участвате, трябва само да ни изпратите попълнен формуляр на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

 

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ре-Акт

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..