CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Семинар "Умения за влияние"
Кога:
11.04.2014 - 12.04.2014
Организатор:
Ликора София
Категория:
CSR Academy

Описание

В България се предлагат много обучения по продажби и голяма част от търговците са преминали през тях. И въпреки това, повечето търговци бързо се предават, когато клиентът им възрази, не могат да открият нуждите му и да създадат желание у него. Голямата част от търговците са изключително слаби и когато трябва да „затворят” сделката.

 

Кога: 11 и 12 април 2014 г. 9:30 – 18:00 часа


Водещи: Александър Николов и Гергана Маркова


Екипът на Ликора е изучавал опита на топ-изпълнителите по света, техните продажбени умения и уменията им да влияят ефективно. Техните програми за обучения по продажби са по-различни от това, което има на пазара. В семинара ще научите:


• да управлявате състоянието си така, че винаги да сте уверен когато говорите за продукта или услугата си;
• да създавате лесно рапорт с клиента;
• да откривате нуждите му и да създавате убеденост у него към вашия продукт или услуга;
• преодоляването на възражения да бъде забавно предизвикателство пред вас, а не нещо, което ви срива;
• да затваряте сделките си като шампиони...

Цена: 597 лв. без ДДС. До 15.03.2014: 477 лева без ДДС (отстъпка 20%). Включва:
• участие в двата дни на семинара;
• помагала;
• кафе паузи;
• Бонуси: допълнителна 90 минутна затвърждаваща среща под формата на уебинар 2 седмици след семинара за проследяване на резултатите от усвояването на новите навици.

Повече за семинара можете да научите на този линк: Умения за влияние

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Ликора   -   Website
Град:
София
Държава:
Държава: bg

Описание

Ликора Ликора работи за общество, в което всяка личност и организация се развиват непрекъснато и целенасочено и с всеки ден се доближават към реализирането на своя пълен потенциал.

Дори и най-малката стъпка напред може да бъде голяма победа за хората, вложили усилия в нейното постигане. Развитието - личностно и корпоративно - е процес на постоянна положителна промяна, която насочва емоционалната сила, мисловния капацитет и съзидателната енергия в една посока, към обща цел. Ние се стремим да бъдем разбиращ, компетентен и надежден партньор за хората и фирмите и да подпомагаме и насочваме техните малки стъпки така, че да разкриват хоризонти за големи победи.

В Ликора мечтаем за общество, в което хората и организациите няма да бъдат поставени в опозиция, а ще бъдат в хармония и във взаимна услуга. Нещо повече - всички хора и организации, преследвайки и постигайки целите си, ще допринасят за цялостното подобряване на средата и качеството на живот на всички други хора и организации, с които животът ги среща. Затова сме открили професия в това да мотивираме и да катализираме развитие и промяна, които може и да не са видими на повърхността, но които оставят осезаем отпечатък върху мисленето, емоциите и духа на хората.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..