CSR Academy

Събитие 

Заглавие:
Обучение за набиране на средства за НПО
Кога:
01.12.2014 - 02.12.2014
Организатор:
Фондация Български център за нестопанско право
Категория:
CSR Academy

Описание

Българският център за нестопанско право, съвместно с Фондация ПАЦЕП организира двудневно обучение по набиране на средства от индивидуални и корпоративни дарители за организации, работещи в социалната сфера. Обучението има за цел да помогне на участниците да получат полезни знания и практически умения за набиране на средства от дарители. Обучители ще бъдат г-н Ян Крупа и г-жа Яна Ледвинова, експерти на Чешкия център за набиране на средства (Czech Fundraising Center).

Обучението ще се проведе на 1 и 2 декември 2014 г. в София, Парк-хотел Витоша.

• Ниво на обучението: начинаещи
• Езикът на обучението е английски, като организаторите са осигурили превод на български. Ползването на английски език ще бъде предимство за кандидата, тъй като ще улесни неформалните дискусии извън обучителната програма.
• Краен срок за кандидатстване: - 21 ноември 2014 г.;
• Обявяване на одобрените за участие кандидати – 24 ноември 2014 г.;
• Провеждане на обучението: - 1 и 2 декември 2014 г., София, Парк-хотел Витоша, ул. Росарио 1.

За повече информация, моля вижте тук.

При въпроси може да се свързвате с нас на тел. (02) 981 66 17 или на електронна поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. (Пламен Тодоров).

Обученията се организират от Българския център за нестопанско право и Програмен и аналитичен център за европейско право в рамките на проект „Партньорство в стратегиите и действието". Проектът се реализира с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Българо-швейцарската програма за сътрудничество, Фонд за реформи, свързани с участието на гражданското общество.
Обучението се организира с подкрепата и на Фондация „Америка за България", в рамките на проект „Ефективни подходи към устойчивостта на НПО"

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Български център за нестопанско право   -   Website
Държава:
БГ

Описание


Мисията на Български център за нестопанско право (БЦНП) е да оказва подкрепа при изработване и прилагане на закони и политики с цел развитие на гражданското общество, гражданското участие и доброто управление в България. БЦНП вярва, че развитието на правната рамка на нестопанските организации е основен механизъм за създаване на независимо и проспериращо гражданско общество.

БЦНП подкрепя граждански организации и хора, които искат да са активни и да работят за своите каузи.

  • Ние работим законодателството и средата в България да са подкрепящи, а не ограничаващи за гражданите и гражданските организации.
  • Ние помагаме на организациите да решават всякакви правни и други проблеми, с които се сблъскват.
  • Ние подкрепяме гражданските организации чрез:
    • обучения за това как да защитават интересите си пред държавата, как да намират средства за финансиране на идеите си, как да набират подкрепа и др.
    • достъп до информация и добри практики чрез Информационния портал за неправителствените организации в България (www.ngobg.info), нашия уебсайт www.bcnl.org и нашите публикации.
  • Подкрепяме гражданската инициатива чрез анализи и изследвания, изработване на препоръки и застъпнически кампании за подобряване на средата за гражданското общество в България.

 

Powered by Web Agency

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..