Събития

Събитие 

Моята Еко Коледа
Заглавие:
Моята Еко Коледа
Кога:
13.12.2013 - 15.12.2013
Организатор:
Сдружение Устойчиво Общество
Категория:
Събития за теб

Описание

Моята Еко Коледа насърчава към по-разумно потребление в празничните дни

В края на всяка година идва момент, който не случайно наричаме Голямото Коледно пазаруване. Това е времето, когато с начина си на живот създаваме най-голям отпечатък върху околната среда и здравето си като пазаруваме прекомерни количества посредствени подаръци, вещи за дома и домакинството, храни и какво ли още не.

Сдружение "Устойчиво Общество" предлага алтернативен базар под името "Моята Еко Коледа" с работилници и изложение. Инициативата ще се проведе за трета поредна година, този път последователно в София и Пловдив, и ще даде възможност за среща между потребители, производители и творци на екологични продукти и творения, като по този начин стимулира по-отговорно потребление, по-малък екологичен отпечатък, и не на последно място – стимул за тези, които работят в тази насока, да продължат напред.

И тази година събитието ще предложи богат избор от ръчно изработени украси и подаръци от естествени и рециклирани материали, екологични детски дрехи и аксесоари, както и пазар с дегустации на еко и био храни от местни производители. Няма да липсват и работилници за изработка на сладкиши, изящни бижута или оригинални предмети за бита и за празника.

"Моята Еко Коледа" е събитие за всички, които харесват различното и индивидуалното; тези, които предпочитат да не поднасят масови подаръци и да се сливат с Индустрията. Това е базар за тези, които на Коледа искат да поднесат не просто подарък, а лично послание към близките хора, както и да имат на трапезата храна, отгледана с отговорност към хората и към природата.

Отбележете си тези дни в календара, за да събудите твореца и мечтателя в себе си. Ще усетите Коледния дух в неговата пълнота и пъстроцветие:

- София - 13, 14 и 15 декември в Сити Център София, бул. Арсеналски 2, работно време от 10 до 20 ч.

- Пловдив -  20, 21 и 22 декември в залата на Народна библиотека Иван Вазов, работно време от 10 до 20 ч


Фейсбук страница на събитието: https://www.facebook.com/EkoKoleda

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Сдружение Устойчиво Общество

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS