Събития

Събитие 

Заглавие:
Зелено кино: Седмица на екологичните филми в София 2013
Кога:
09.12.2013 - 12.12.2013
Организатор:
Фондация "Европейски екологичен фестивал"
Категория:
Събития за теб

Описание


Презентационни прожекции на наградените филми на 8-мия Европейски екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век” 2013 г. и образователни дискусии, продукции за природни бедствия и аварии


Организатор: Европейска комисия и фондация „Европейски екологичен фестивал”
Кога: 9 – 12 декември, 2013 г, 17.00 – 19.00 ч.
Къде: Представителство на Европейската комисия в България, ул. "Раковски" 124, София
Вход свободен


Скъпи приятели на Зеленото кино!
И тази година имаме удоволствието да Ви поканим на поредното издание на Зелено кино: Седмица на екологичните филми в София. По време на превърналата се в традиция наша инициатива ще бъдат показани наградените филми на 8-мия Международен фестивал „Зелена вълна – 21 век“ 2013 г.

Не пропускайте и тази година най-добрите екологични филми на водещите европейски и световни филмови и телевизионни компании, независими продуценти и природозащитни организации. Акцентът са продукции за природни бедствия и аварии от тазгодишното ни издание.

Седмица на екологичните филми в София се организира поради големия интерес на столичната общественост и най-вече на младите хора към съвременни екологични филми от цял свят, които всяка година участват в Международния екологичен фестивал „Зелена вълна – 21 век”.


Благодарим на Представителство на Европейската комисия в България за оказаното съдействие и подкрепа, на нашите партньори от неправителствените екологични организации, както и на всички приятели и съмишленици на Зеленото кино.

Не пропускайте Зеленото кино и тази година и срещата с авторите на екологичните филми в София!

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация "Европейски екологичен фестивал"

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS