Събития

Събитие 

Заглавие:
Летен младежки лагер на Young Friends of the Earth
Кога:
14.08.2014 - 20.08.2014
Организатор:
За Земята
Категория:
Събития за теб

Описание

Поканваме ви с радост на летния младежки лагер на Young Friends of the Earth (YFoEE) от 14 до 20 август, който тази година ще бъде в България на бреговете на китния язовир Беглика в Родопите. За Земята е домакин и съ-организатор на събитието, като член на мрежата Friends of the Earth.

Официалният език на лагера ще е английски, а участниците трябва да са на възраст между 18 и 30 години. От България ще има 8 участника от общо 50 младежи от цяла Европа.

 

Основната тема ще бъде "Храна и селско стопанство", ще бъдат разгледани и теми за климатично и екологично правосъдие.

Една седмица работа в мрежа; умения за споделяне; обучение как се водят кампании; планиране на действия; дейности на открито; вкусни вегетариански ястия; забавления с 50 други активисти от цяла Европа!


Kандидатствайте онлайн тук до 29 юни. Не пропускайте да бъдете с нас на Беглика и да станете част от семейството на YFoEE.

 

Повече за летния лагер - тук.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
За Земята

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS