Събития

Събитие 

Заглавие:
Тук-Там на колела
Кога:
23.07.2014
Организатор:
Тук-Там Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Вдъхновени от нощното каране на велосипеди а на сдружение „Вело разходка“, решихме заедно да направим общо такова с приятелите, партньорите и членове на сдружение „Тук-Там“.

Нощната Велоразходка е социално събитие с цел всички почитатели на велосипеда да покарат безопасно заедно, като съчетаят своята разходка с популяризацията на велосипеда и разтоварване от работната седмица.

Разстоянието е : 18-22км, със средна скорост: 8-12км/h.

Времетраене: 20:30ч. - 22:00ч.Маршрут:


Тръгваме към парк "Борисова Градина", където въртим три кръгчета на Езерото с лилиите и се връщаме обратно до светофара на Орлов мост.
Пресичаме на зелено и продължаваме към Паметника на съветската армия, където се събираме.
Маршрута продължава през подлеза на СУ "Климент Охридски", където стюардите преброяват групата. Участниците се събират пред Парламента и завиват надясно към Храм паметник "Александър Невски". Маршрутът заобикаля храма и се насочва към ул. "Московска", а пред английското посолство минава по тротоара.
Събираме се пред БНБ и пресичаме заедно към Президентството. Следваща спирка за събиране на групата е пред църквата "Св. Неделя" където групата поема по бул. "Витоша" и се насочва към НДК, а след това преминава Моста на влюбените и отново се събира на чешмата зад хотел "Хилтън".
Преминава през парка и се насочва към парк "Южен". Влиза се от централния му вход, като се пресича пешеходния светофар на зелено. Маршрутът в "Южен" парк е винаги разнообразен в рамките на един час. Групата се връща по бул. "Витоша" завива по ул. "Солунска" до Народния театър "Иван Вазов". Пред театъра участниците сформират флаш моб кръгче с колела и след него поемат по ул. "Славянска" до ул. "Шишман", по която завиват наляво посока площад "Народно Събрание". Маршрутът продължава отново през подлеза на СУ и свършва пред Паметника на съветската армия.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Тук-Там   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

Тук-Там е сдружение с нестопанска цел за българи с образование и опит в чужбина, които вярват в България


Какво прави Тук-Там накратко:

 

1. Помага на млади българи да намерят възможности за образование в чужбина (чрез проект за академично и кариерно ориентиране на ученици и студенти)

 

2. Помага на приетите в чужбина студенти да се адаптират по-добре на място (чрез мрежа от посланици в редица градове в Европа и света)

 

3. Информира български студенти в чужбина за възможностите в България (чрез форум Кариера в България. Защо не? и информационни материали)

 

4. Създава добра среда за развитие в България на завърнали се българи от чужбина (чрез организиране на различни социални и networking събития)

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS