Събития

Събитие 

Заглавие:
"Добре дошли в България"
Кога:
20.12.2014
Организатор:
Тук-Там Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Предколедно вдъхновение с Тук-Там, Обединени идеи за България и Заедно в час


Поздравяваме всички българи, учещи или живеещи в чужбина, но обратно в България за празниците или по-дълго с „Добре дошли у дома!“. Елате да се запознаем на нашето предколедно събитие!

Регистрацията е отворена и безплатна тук: http://www.dobre-doshli-v-bg.eventbrite.com/

 

Кога: 20 декември, 12:30 - 16:30ч.

Къде: СОХО, Голяма зала, ул. Искър 4

 

Ще започнем събитието с дискусия и генериране на идеи по една много актуална тема, за която всички вие имате какво да споделите, а именно - „Какво би връщало повече българи зад граница обратно в България?“.

Ще се запознаете и с дейността на три от най-активните неправителствени организации в България, които работят всекидневно за българите от чужбина.

Освен неформални срещи с хора от организациите, ще имате възможност да чуете и личните истории на 3-ма българи, които вярват в България – двама от тях вече са избрали да се върнат, а един е намерил начин да има успешна връзка с родината макар и от разстояние.

 

Актуалната информация за събитието можете да следите във фейсбук.

Обещаваме вдъхновение, възможности и добро настроение!

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Тук-Там   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

Тук-Там е сдружение с нестопанска цел за българи с образование и опит в чужбина, които вярват в България


Какво прави Тук-Там накратко:

 

1. Помага на млади българи да намерят възможности за образование в чужбина (чрез проект за академично и кариерно ориентиране на ученици и студенти)

 

2. Помага на приетите в чужбина студенти да се адаптират по-добре на място (чрез мрежа от посланици в редица градове в Европа и света)

 

3. Информира български студенти в чужбина за възможностите в България (чрез форум Кариера в България. Защо не? и информационни материали)

 

4. Създава добра среда за развитие в България на завърнали се българи от чужбина (чрез организиране на различни социални и networking събития)

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS