Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Доброволчески акции
Кога:
15.10.2011
Организатор:
Народно читалище "Бъдеще сега" Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

 

На 15-ти октомври дестинацията може да бъде само една – Родопите. Превключете поне за ден на тема добродейство и участвайте в Доброволческите акции, част от Националния ден на доброволчеството на 15-ти октомври в община Смолян. Разгледайте предложенията, изберете, това, което Ви харесва най-много и го подкрепете с доброволните си умения. Има по нещо за всички.

 

1. Кириело-Методиевата азбука върху плъсти. РИМ “Стою Шишков” – Смолян, съвместно с Професионална гимназия по приложни изкуства и Обединен детски комплекс – Смолян организират тази инициатива/акция, за да запознаят доброволците с технологията на народното изкуство, наречено ПЛЪСТ.

 

2. Фитнес зала в село Гьоврен. Създаваме място за фитнес и за обучение за здравословен начин на живот за цялото село в село Гьоврен, община Девин.

 

3. Магията на Смолянските езера. Почистване на района около Смолянските езера с експертите на РИОСВ в гр. Смолян.

 

4. Усмивки на стената. Да разкрасим предоставеното помещение за клуб на пенсионерите, да го направим по-приветливо и да покажем уважение и грижа към тях. Акцията е предназначена за подобряване на обстановката, в която се събират 40-50 пенсионери.

 

5. Двор мечта. Искаме да преустроим вътрешния двор (който не се използва) и да го превърнем в уютно място за отдих и различни дейности. Двора е между ГПЧЕ “Иван Вазов” и 6-то основно училище в гр. Смолян.

 

6. Почистване и облагородяване на Еко пътека “Каньонът на водопадите” в резерват “Сосковчето” съвместно с РИОСВ в гр. Смолян.

 

7. Грижа за утре. Посещение на Дома за деца лишени от родителска грижа “Катя Ванчева” в село Широка Лъка, община Смолян.

 

8. “Калето” стопля зимата. Изнасяне на дървен материал от археологическите разкопки на старинна средновековна крепост в местността “Калето”, между село Смилян и село Кошница, община Смолян. Материала ще се предостави на пенсионери и нуждаещи се.

 

9. Покривът на надеждата. Поправка на покрива на читалището в село Гудевица (с. Арда), община Смолян.

 

Powered by Web Agency

Организатор

Народно читалище
Организатор:
Народно читалище "Бъдеще сега"   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

Народно читалище "Бъдеще сега" е организация с успешен многогодишен опит в неформалното образование. Обединяваме лъчезарен екип от млади професионалисти и ентусиазирани хора. Интересите ни са задълбочени в разработване на специализирани програми, за неформално и извънкласно обучение и образование на деца и младежи в три основни направления: личностно развитие, гражданско съзнание и грижа за общността, и отношение към природата. Мечтата   ни   е   да   направим   света   по-цветен,   по-слънчев,   по-близък,   по-хармоничен и добър.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..