Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
„Форум за обществено добро” (Social Good Summit)
Кога:
22.09.2012
Категория:
Събития за теб

Описание

Вашите идеи биха могли да направят по-хубав света, в който живеем. Искате ли да знаете как?

Еднодневната конференция “Иновативни идеи, медии и технологии в полза на общественото добро” (The Social Good Summit Global Conversation) ще се състои на 22.09.2012 г. от 10.00 до 18.00 ч. в София, в една от залите на Парк хотел "Москва". Организатори от българска страна са „Артефакт” ООД и клуб „Медия Гайдс”.

Конференцията е част от мащабна международна програма, наречена „Форум за обществено добро” (Social Good Summit), която се провежда вече за трета поредна година с лавинообразно нарастващ брой участници от цял свят. В сърцевината й е откритието, че днес новите медии и технологии се срещат с потребностите на хората от позитивни социални промени, от споделяне и принадлежност към каузи в полза на общественото добро.

В тазгодишното си издание за пръв път събитието ще включва „Глобален разговор” на десетки хиляди граждани от всички страни. С участието си в конференцията и вие ще бъдете част от този „Глобален разговор”! Вашите проблеми, мнения, открития и опит ще стигнат до безброй хора от цял свят.

Силата на вашите идеи, с помощта на социалните медии и новите технологии, би могла да направи по-хубав света, в който живеем. Искате ли да знаете как? Или да споделите мнението и опита си, както и позициите на организацията, в която работите – на общността, в която живеете? Да се срещнете с водещи анализатори и практици в тази нова, интересна и бързоразвиваща се област? Готови ли сте да участвате във важна историческа промяна, като станете основоположници на българско и световно общество от новатори, лидери и творци на общественото добро? 

Ако е така, заповядайте на тази конференция и бъдете част от промяната! Открийте нови приятели, партньори и съмишленици, които биха ви оценили с разбиране и от които вие самите бихте могли да се учите. Вашето мнение и участие има значение – и в момента, и занапред.

Теми на конференцията в София:

 • Иновативни идеи и пътища за тяхната реализация;
 • Добри практики и успешни модели с устойчиво дългосрочно развитие;
 • Програми и източници на финансиране;
 • Какво в личния и професионалния живот на хората и общностите би могло да се промени към по-добро с помощта на съвременните медии и технологии;
 • Работа с медиите: възможно ли е социалните мрежи да се превърнат в резултатна алтернатива на традиционните канали за комуникация – и как?
 • Лични разкази и казуси от практиката.


Участието в конференцията е подходящо за:

 • неправителствени организации
 • читалища
 • културни и образователни институции (музеи, библиотеки, театри, галерии, школи и др.)
 • представители на общини
 • предприемачи, издателства, медии, организатори на фестивали.


Повече информация за събитието можете да намерите тук.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..