Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
"Отговорна фирма – отговорни служители"
Кога:
24.11.2010
Организатор:
ФПББ
Категория:
Събития за теб

Описание

"Отговорна фирма – отговорни служители" - трета годишна конференция на ФПББ за благотворителността от работното място

Конференцията "Отговорна фирма - отговорни служители - дарителство на служителите в банковия сектор" ще се състои на 24 ноември 2010, от 9.00 часа в х-л "Арена ди Сердика", София.

След като първите две години Конференцията разгледа основите на ангажирането на служителите с общественополезни каузи и обърна голямо внимание на доброволчеството, темата на третата годишна конференция за благотворителността от работното място се насочва основно към паричните дарения.

Избран е банковият сектор като водещ в тази дискусия заради многото примери на банкови програми, ангажиращи служителите през последната година. Отправна точка на дискусиите ще даде първото в страната проучване на дарителството на банковите служители. Примери за еднократни дарения, кампании, месечни отчисления и дарения на служителите, съфинансирани от банката ще бъдат представени пред публика от широк кръг професионалисти: отговорници за КСО, дарителски и спонсорски програми, PR, HR експерти, посреднически НПО и медии.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
ФПББ

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..