Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Ден на отворените врати по повод първата годишнина на Дневен център "Светове"
Кога:
16.07.2014
Организатор:
Фондация Светът на Мария Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Кой казва, че не мога? Или как потребителите от Дневен център „Светове“ все повече стават част от останалия свят.


Година след откриването на Дневен център „Светове“ към фондация „Светът на Мария“ Ви каним да гостувате при нас, за да видите какво сме постигнали за тези 12 месеца, как сме се променили – самите ние и животът ни, как другите гледат на нас и какви са очакванията и надеждите ни.


Заповядайте на първия за тази година Ден на отворените врати в дневния ни център:

 

16 юли, от 11.00 до 15.00 ч. на адрес гр. София, кв. Гоце Делчев,ул. „Рикардо Вакарини“ № 8. Заедно с нас ще може да изработите и да си вземете като подарък ароматни ръчни сапуни и прекрасни цветя от хартия.

 

На същата дата, като част от Дневния център  ще отвори врати и единственото в София „Защитено кафене“. В него ние ще предлагаме за хората от столицата домашно приготвени кроасани, сандвичи, ароматно кафе, домашна цитронада и други освежителни напитки.  Надяваме се да харесате нашите продукти, да оцените  уменията, които сме придобили в центъра, и разбира се – да Ви е истински вкусно и приятно.

 

Денят на отворените врати се организира в рамките на Проект  „Развитие на иновативния потенциал на София, чрез насърчаване участието  на хората с интелектуални затруднения в икономическия, социален и културен живот на столицата“. Проектът се осъществявас финансовата подкрепа  на Столична община Програма Европа, 2014 г. и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София и Югозападен регион за Европейска столица на културата 2019 г.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация Светът на Мария   -   Website
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

„Светът на Мария“ е фондация, учредена в обществена полза през февруари 2012 г. в град София от семейството на Мария – млада жена с интелектуални затруднения.

Мисията на Фондация „Светът на Мария“ е да подобрява качеството на живот на хората с интелектуални затруднения и техните семейства, както и да подпомага личностната им реализация чрез осигуряване на достъп до качествени услуги, развиващо обучение и подходяща трудова заетост.

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..