Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Семинар на тема "Общностни енергийни проекти"
Кога:
29.10.2014
Организатор:
За Земята
Категория:
Събития за теб

Описание

ЕС "За Земята" ви кани на семинар на тема "Общностни енергийни проекти"Кога: На 29 октомври от 17:00 до 21:00 часа

Къде: Център за култура и дебат Червената къща, зала Пеша НиколоваСеминарът е предназначен за бъдещи инициатори на общностни енергийни проекти и потенциални бенефициенти по европейски фондове. Добре дошли са всички, които планират своята енергийна независимост, индивидуално или в рамките на общност.Той ще включва презентации и казуси по темите за енергийните кооперативи, примери за добри практики, могат ли да се осъществят у нас и начините за финансиране и работа по оперативни програми.Терминът “общностен възобновяем енергиен източник” най-общо означава притежавана от местни хора и разположена на място мощност, използваща възобновяем източник на енергия (за производство на електроенергия и/или енергия за топлина или охлаждане).Семинарът ще се проведе на 29 октомври ( сряда) от 17:00 часа  21 :00 часа. Обучението е безплатно, като за участниците, които идват от други населени места имаме ограничена възможност за покриване на транспортни разходи и нощувки. Участниците ще бъдат настанявани в хостел, а за транспорт препоръчваме използването или на обществен транспорт, или на споделен автомобил.


Заявете  желанието си да се включите, като попълните регистрационния формуляр не по-късно от 27 октомври 2014 г.За повече информация може да се обръщате към Кристиян Найденов на номер 0879918884 или на електронна поща Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
За Земята

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..