Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
"Пощенска кутия за приказки" SOS Детски селища
Кога:
30.06.2015
Организатор:
SOS Детски селища Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

Покана за "Пощенска кутия за приказки" на SOS Детски селища България

 

За нас е удоволствие да Ви поканим на специалното издание на „Пощенска кутия за приказки“ и заедно да се насладим на истински истории за щастливо детство, разказани от Силвия Лулчева, Елена Петрова, Гери Турийска, Ива Дойчинова, Ирен Леви, Щери, Драго Симеонов и Свилен Ноев. Събитието е вдъхновено от четвъртвековния юбилей на SOS Детски селища в България и мотото ни тази година „ 25 години ДА на щастливото детство!“. Денят е 30.06., вторник, часът – 19.00, мястото – Sofia Live Club.

 

Очакваме Ви!

Powered by Web Agency

Организатор

SOS Детски селища
Организатор:
SOS Детски селища   -   Website
Улица:
ул. Паскал Тодоров 8А
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

 

Сдружението осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца в SOS детските селища в Трявна и Дрен и SOS Младежките домове в София и Велико Търново. Същевременно SOS Детски селища България оказва действена помощ на деца, които са в риск да загубят грижата на своите родители, чрез Центровете за семейно консултиране и подкрепа в София, Габрово, Търново и Радомир в рамките на Програмата за подкрепа на семейството и превенция на изоставянето. Сдружението развива и застъпнически дейности съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето.

SOS Детски селища България работи основно с помощта на дарения от физически и юридически лица. Нашите дарители са специални приятели на децата от SOS детските селища, тъй като стават съпричастни към нуждите им, вълнуват се от радостите и неволите по пътя на израстването им.

 

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..