Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Работилница "Зелени калкани" в София
Кога:
25.07.2015
Организатор:
Фондация "За Оборище"
Категория:
Събития за теб

Описание

На 25 юли (събота) завършваме графита в 51 СОУ „Елисавета Багряна”, а с това и в София в рамките на кампанията „Зелени калкани”.

 

Очакваме ви в 10.00 ч. в двора на училището, за да погледнем нависоко към рисунката, но също и за поредица игри и лекции, посветени на дивата природа около София и птиците в града ни. Знаете ли, че на километри от центъра на София има местообитания със запазена дива природа, райони обитавани от мечки, вълци и диви кози, а също и от над 70 вида птици, което прави града ни една от най-богатите на птици европейски столици!

 

Деца, доведете родителите си. Родители, елате с децата си.

 

Започваме с „Непознатите съседи“ – екологична работилница за деца. Нашият лектор, Николай Симов, ще ви разкаже още любопитни подробности за птици, насекоми и каквото още може да се изпречи на пътя ни. После ще проверим наученото с игри за разпознаване на най-разпространените видове птици, както и с правене на маски.

 

Ще бъде весело и поучително, но тъй като местата са ограничени, можете предварително да се запишете на: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. (subject: София 2015).

 

Работилниците се организират и водят от партньорите на проекта: Българско дружество за защита на птиците и Сдружение за дива природа “Балкани”.

 

Медийни партньори на проекта: Радио Jazz FM и Graffiti.bg

 

Събитието във фейсбук: https://www.facebook.com/events/394079797454701/

 

Проектът „Зелени калкани” се финансира в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на ЕИК 2009 – 2014.

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фондация "За Оборище"

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..