Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Как да финансирате вашето НПО
Кога:
14.11.2015 - 14.11.2015
Организатор:
Фабрика 360
Категория:
Събития за теб

Описание

 


Обучението ще представи най-важните и съвременни модели за финансиране на НПО и граждански организации и ще покаже ползите и предизвикателствата на всеки от тези модели! Ще разискваме възможното финансиране отвъд донорите, фондовете и програмите за безвъзмездно финансиране! Ще видим кой модел за кои типове дейности и инициативи е най-ефективен; ще обсъдим как съвременните технологии променят фъндрейзинг! Ще пробваме някои практически модели, ще разкрием информация от кухнята и ще се забавляваме! Носете си лаптопите!


Подходящо за неправителствени организации (и всякакви видове организации регистрирани по реда на ЗЮЛНЦ), граждански обединения, неформални групи и физически лица!

Акценти:

  • Гражданска активност и идеи за инициативи в полза на обществото – как да ги финансираме?
  • Само европейските фондове ли са средството за финансиране на гражданските организации?
  • Искаме да развиваме НПО дейности, но да не бъдем зависими от донори и държавата.
  • Какво стои зад понятията fundraising, crowdfunding и КСО?
  • Стопанската дейност – излишно усложняване на работата или неизползвана възможност?

 

Виж по-подробно за програмата тук.


Лектори:

 

 

  • Теодора Иванова-Вълева, експерт в Институт "Отворено общество", пряко отговарящ за дизайна, разработката и управление на проекти и програмен координатор на тематична област към програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия Механизъм на Европейското Икономическо Пространство. Притежава над 13 години опит в работа с проекти и познава добре спецификите, свързани с различните форми за набиране на финансови средства (fundraising), подготовка на проектни предложения и кандидатстване през различни донорски инструменти и програми и управление на грантови схеми и проекти в различен мащаб.

 

 

  • Силвия Милчева, юрист и консултант, завършила Софийски университет „Св. Климент Охридски” с дългогодишен опит в работата на НПО сектора. Член на УС на фондация Метатрон, функционален експерт към Програма за развитие на съдебната система и консултант „Евроинтеграция” към община Горна Малина, София Област. Притежава опит и познания за специфичните аспекти на нормативната уредба в социалната сфера.

 

Специални гости:

 

  • Борис Колев е изпълнителен директор на Българската мрежа за корпоративна социална отговорност - CSR Bulgaria. В момента управлява група от компании в сферата на маркетинговите иновации и е едноличен собственик на JT International Group. Съосновател е на DigiMark, един от най-бързо развиващите се стартъп компании за 2013, с фокус в разработката на мобилен софтуер. Почетен президент е на „Българската Форумна Лига“ и е член в борда на директорите на „Mastermind Bulgaria” и още няколко нестопански организации в България. През 2007-ма година световното бизнес издание "Business Week Worldwide" позиционира Борис на 2-ро място сред "Най-успешните млади предприемачи в Европа". През 2011г. печели 2-ро място за наградата "Най-добър млад мениджър на България". През 2013г. попада в първата класация „30 под 30“  на младите лидери с най-голям потенциал в страната според списание Forbes. Междувременно се занимава с развитие на социални проекти и е бизнес консултант, ментор и гост лектор в български и чужди висши училища по теми като Предприемачество и Социален Бизнес.

  • Диана Великова, Маркетинг Мениджър на Хроно ООД - компания за продажби на медицински изделия (www.chrono.bg).

 

Цена: 105 лв. до 2 ноември и 120 лв. след 2 ноември. Цената е крайна и ДДС не се начислява (чл.113, ал.9 от ЗДДС)

Втори и всеки следващ участник от една и съща организация, както и участници от предишни обучения на Фабрика 360 получават 20% отстъпка от редовната цена. Пишете ни на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. , за да ви бъде предоставен код за отстъпката.

Цената включва: Целодневно обучение, 2 кафе паузи, обяд и материали.

Местата са ограничени!

Обучението е организирано от Фабрика 360 www.facebook.com/360fabrica

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
Фабрика 360

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..