Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
„Традиции и кухня на англоговорящите държави” в полза на SOS Детски селища
Кога:
11.06.2011
Организатор:
SOS Детски селища Sofia
Категория:
Събития за теб

Описание

 

За втора поредна година възпитаниците на АВО-Бел езиков и изпитен център организират благотворителна изложба-базар, за да помогнат на лишени от родителски грижи деца

На 11.06.2011 г. /събота/ от 11.00 ч до 18.30 ч  в МОЛ Сердика /пред магазин „Пикадили”/ тийнейджърите ще представят приготвените от тях с много любов и старание традиционни ястия и напитки от различни англоговорящи държави, сред които Великобритания, САЩ, Канада, Ирландия, Ямайка, Нова Зеландия, Бахамите и Сиера Леоне – истинско кулинарно пътешествие из културата и кухнята на англоговорящия свят!

Посетителите на изложбата-базар ще могат да подкрепят благотворителната кауза, да опитат вкусни и екзотични ястия и да се насладят на творчеството и въображението на курсистите на АВО-Бел.

Всички събрани средства ще бъдат дарени на SOS Детски селища България в подкрепа на децата, лишени от родителска грижа. Припомняме, че приходите от първата изложба-базар, организирана от възпитаниците на АВО-Бел преди една година, надхвърлиха 2 000 лева.

Две специални награди ще бъдат връчени в края на събитието. Ути Бъчваров ще отличи «Най-вкусното кулинарно изкушение». Втората награда ще е за отбора-победител, събрал най-много средства в резултат на продажбите.

За младежите, освен наградите, ще остане и задоволството, че са помогнали да се върне усмивката на поне едно детско лице.

 

Powered by Web Agency

Организатор

SOS Детски селища
Организатор:
SOS Детски селища   -   Website
Улица:
ул. Паскал Тодоров 8А
Град:
Sofia
Държава:
Държава: bg

Описание

 

Сдружението осигурява семейство и здравословна среда за развитието и израстването на лишени от родителска грижа деца в SOS детските селища в Трявна и Дрен и SOS Младежките домове в София и Велико Търново. Същевременно SOS Детски селища България оказва действена помощ на деца, които са в риск да загубят грижата на своите родители, чрез Центровете за семейно консултиране и подкрепа в София, Габрово, Търново и Радомир в рамките на Програмата за подкрепа на семейството и превенция на изоставянето. Сдружението развива и застъпнически дейности съгласно Конвенцията на ООН за правата на детето.

SOS Детски селища България работи основно с помощта на дарения от физически и юридически лица. Нашите дарители са специални приятели на децата от SOS детските селища, тъй като стават съпричастни към нуждите им, вълнуват се от радостите и неволите по пътя на израстването им.

 

Powered by Web Agency

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..