Предстоящи Събития

Събитие 

Заглавие:
Представяне на индикаторите за измерване на ефективността на КСО на национално ниво и на ниво компан
Кога:
21.09.2010 - 21.09.2010
Организатор:
UN Global Compact
Категория:
Събития за теб

Описание

Българската мрежа на Глобален договор на ООН представя индикаторите за измерване на ефективността на корпоративната социална отговорност (КСО) на национално ниво и на ниво компании. 

Представянето ще се състои на 21 септември 2010г., вторник, от 9:30 в х-л Радисън, гр. София. 

Системите за измерване на КСО на национално и на ниво компания са разработени по регионален проект „Увеличаване на прозрачността и надеждността на практиките на КСО чрез установяване на система за оценка и мониторинг на КСО в новите страни членки на ЕС”, финансиран от Европейската общност и изпълняван в новите страни членки на ЕС. В България проектът се изпълнява от българската мрежа на членовете на Глобален договор на ООН. 

И двете групи индикатори са разработени от водещи специалисти по КСО от Великобритания, в пряка консултация със представители на правителството, неправителствения сектор и бизнеса от страните, участнички в проекта. В България, индикаторите за измерване на корпоративната социална отговорност на ниво компания бяха тествани в няколко компании, като резултатите и практиките от тестването ще бъдат представени на форума. 

Програма на представянето и резюме на проекта

Участието е само след предварително потвърждение. Моля потвърдете участието си във форума до края на деня в петък, 17 септември 2010 г. на емайл:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Powered by Web Agency

Организатор

Организатор:
UN Global Compact

Описание

Съжаляваме, все още няма налично описание.

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..