"Breadbuilding - иновация в тиймбилдинг и коучинг обучения като CSR стратегия" ПДФ Печат Е-мейл
Други проекти
Петък, 21 Февруари 2014 13:48, CSR News


Бред-билдинг (Breadbuilding) е иновативна услуга, която е част от проектите на Мрежа Хлебни Къщи в сферата на корпоративните обучения по меки умения, коучинг, лидерство, екипност и делегиране. Обучението е базирано на преминаване през фазите на хлебопроизводството и преживяването им като аналогии за по-хуманни отношения в корпоративния свят: проучване и оценка на нуждите, подбор на цели (подбор на брашна), иницииране на действия (добавяне на сол и захар), смесване с другите в екипа (замесване на тесто), взаимно насърчаване (квас, мая) и обмен на опит (активно месене), постигане на единство (втасване). Оценка на резултатите (готов хляб), празнуване на успехите (консумация на хляб приготвен заедно) и най-вече радостта от споделянето и екипността.


Всички приходи от обученията подпомагат програмите за социално предприемачество на Мрежата Хлебни Къщи, които адресират широк кръг от уязвими лица и групи, давайки им възможност за работа и реализация в обществото.

Цели на обучението:

- Сензитивиране на екипа чрез приготвяне на хляб
- Засилване на доверието вътре в екипа
- Подобряване на комуникацията между служителите от екипа
- Превенция на стреса
- Развиване на ресурсите на екипа

Поръчайте BREADBUILDING за Вашата компания! Станете по-печени! Замесете се с нас!

За контакти:
Надежда Савова +359 885 97 97 98
Евгени Митев +359 887 21 80 93

 

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS