Кампания в подкрепа на самотните и болни възрастни хора ПДФ Печат Е-мейл
Други проекти
Вторник, 18 Октомври 2011 14:45, {ga=CSR Zone}


Възрастта, социалното положение, ниските и недостатъчни доходи, липсата на близки и съпътстващите ги сериозни здравни проблеми налагат необходимостта от специализирана подкрепа и грижа, там, където възрастните хора се чувстват най-спокойно и добре - в собствения им дом. Здравните им и социални потребности налагат необходимостта от предоставянето на междинни/гранични услуги, които съдържат и здравен и социален елемент.


Какво прави Държавата за тях? Почти нищо .....

Какво правим ние? „Домашни грижи” е проект на Каритас България и е в отговор на тези техни потребности, вече 9 години, с мобилни екипи от медицински сестри предоставяме почасови и комплексни здравни и социални услуги в обичайната домашна среда на възрастни, самотни и болни хора, в тежко здравословно и социално положение.

Подкрепете един самотен и болен възрастен човек!

Дарението ви от 60 лв., ще му осигури Домашни грижи за един месец.

Повече за необходимостта от домашните грижи, за клиентите, които се нуждаят от тези услуги, за екипите в нашата програма , както и за възможностите да ни подкрепите, ще намерите тук.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

За Теб

Стипендиантската програма на Фондация „Еврика“ се провежда за четиринадесета поредна година

За четиринадесета поредна година Фондация „ЕВРИКА" ще определи студенти, които ще получават  именни стипендии в размер на 2 000 лв. годишно  в  десет области:

Конкурси за теб | Фондация "Еврика"

Прочети..

Стани експерт „Връзки с обществеността“ във фондация Сийдър

Експерт „Връзки с обществеността“ (по заместване)   Фондация „Сийдър“ обявява свободно работно място по заместване за длъжността Експерт „Връзки с обществеността“ в централния си офис в гр. София. Търсим...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Присъедини се към екипа на Фондация „Сийдър“

Фондация „Сийдър“ обявява свободно постоянно работно място за длъжността Директор „Развитие“ в централния си офис в гр. София. Търсим енергичен, инициативен и отговорен човек, който:   Планира и управлява процеса...

Конкурси за теб | CSR News

Прочети..

Събития и Обучения

NOEVENTS