KindLink

 

KindLink е мрежата със социална мисия, общество в което изграждаме партньорства и приятелства за да правим добро и да виждаме ясно резултата от нашата подкрепа.

 

Powered by Web Agency


Ползите от доброволчеството за психичното здраве на служителите ПДФ Печат Е-мейл
Сряда, 07 Август 2019 10:51, CSR BG

Повечето от нас ще се съгласят, че изпитваме прилив на щастие, след като помогнем на някой в нужда. Над 21 милиона души в Обединеното кралство ежегодно изпитват точнп този тип щастие, като се включват в доброволчески каузи доброволци. Даряването на Доброволен труд и подкрепа с благотворителна цел, не само помага на света да стане по-добро място, но също така ви прави по-сърдечни и по-добри хора. Филантропията има невероятно влияние върху психичното здраве и щастието на доброволците. Ето няколко начина, по които доброволческата дейност може да помогне на вашето психично здраве:

 

Powered by Web Agency
Продължава
 
Добротата е полезна за бизнеса: четирите стъпки за стартиране на КСО програма ПДФ Печат Е-мейл
Вторник, 06 Август 2019 23:30, CSR BG

В днешно време все повече компании са чували за Корпоративната Социална Отговорност (КСО). Практиката е започнала от по-големите компании по света (както подсказва и името), но вече все повече бизнеси и малки и средни внедряват активни КСО стратегии и програми. Често схващане е, че социалните инициативи не са свързани с основния бизнес и са трудни за управление. И двете твърдения може да не са далеч от истината.

Powered by Web Agency
Продължава