https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Задава се седмото издание на „Кариера в България. Защо не?“ ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Образование и Наука
Сряда, 07 Май 2014 21:30, Тук-Там

 

Сдружение „Тук-Там” и Back2BG за седма поредна година обединяват сили за реализацията на най-големия и успешен кариерен форум за българи с опит и образование в чужбина - „Кариера в България: Защо не?“. Официалният домакин на събитието, Интер Експо Център, ще отвори врати на 10 септември 2014г., за да посрещне всички завърнали се млади специалисти и да им представи възможностите за кариера в над 70 международни и български топ компании.

 


Регистрацията вече е отворена на адрес http://karieravbulgaria.com/

За последните 6 години Кариера в България. Защо не? се превърна в платформа, която успява всяка година да предоставя все повече възможности за кариерна реализация и социална адаптация в България на млади българи с образование и/или опит в чужбина. Това е събитие, което създаде традиция, генерира куп успешни истории и се превърна в кауза, която подкрепиха десетки медийни и организационни партньори през годините, както и институции като Президентството на РБългария и Държавната агенция за българите в чужбина.

Близо 150 компании и над 6000 българи зад граница участваха в събитията ни за последните 6 години. Сред тях са студенти, специалисти и предприемачи. Форум “Кариера в България. Защо не?” е награден ДВУКРАТНО за бизнес събитие на годината, което доказва огромния принос на събитието както в обществен, така и в бизнес план.

Безплатната, но задължителна, регистрацията за участници във форума вече е отворена. Водещото кариерно изложение, ще бъде съпроводено с интересна и богата програма от лекции, фирмени презентации, кариерни консултации, работилници и дискусии, които освен на живо, ще могат да бъдат следени и онлайн от всички желаещи, които не могат да присъстват.

Броят на квалифицираните българи, които се реализират в чужбина, е огромен. Техният професионализъм и потенциал са високо ценени от фирми в цял свят. На форум “Кариера в България.Защо не?” искаме да покажем на всички тях, че техните умения и знания са високо ценени и нужни и тук - в тяхната родина.

Успехът на събитието нараства с всяка изминала година, а ето как изглеждаше той през 2013 година:
над 1300 участници
63 компании-изложители
33 лектори
5 организирани събития извън България с online излъчване
11 фирмени презентации
10 представени неправителствени организации
50 + медийни и организационни партньори
4 съпътстващи събития
1 стартиран целогодишен проект azizbrah.karieravbulgaria.com

Над 75% от участниците на форум „Кариера в България: Защо не?“ 2013 г. са намерили работодател, който харесват. Като цяло форумът е оправдал очакванията на над 83% от участниците, като някои от участниците са заявили, че дори ги е надминал. На въпроса дали ще се върнат в България, 24% от участниците отговарят категорично да, 48% са се върнали, 27% се колебаят, а под 1% от анкетираните са заявили, че не смятат да се връщат в родината.

Ако сте учили и/или живели в чужбина, искате да получите всеобхватна информация за средата в България, да направите своя информиран избор за своето професионално и личностно развитие, бъдете част от събитието през тази година.

 


За контакти и повече информация:

ЗА ПОСЕТИТЕЛИ / КАНДИДАТИ

Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Мила Натудова, Тук-Там
Моб: +359 895741433

ЗА ИЗЛОЖИТЕЛИ / РАБОТОДАТЕЛИ / СПОНСОРИ / МЕДИИ

Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Нуша Спирова, Back2BG
Моб: +359 882 972 255

ЗА ОБЩИ ВЪПРОСИ
Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Academy партньори

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..