https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
25 утвърдени личности подкрепиха шестото поредно издание на Националния ден на природните паркове ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Околна среда и Екология
Петък, 31 Май 2013 12:57, WWF


25 утвърдени личности от сферата на изкуството, културата и медиите подкрепиха шестото поредно издание на Националния ден на природните паркове, което се организира от международната природозащитна организация WWF и GLOBUL.

 

Симеон Колев от БГ Радио, водещите на новините на Нова телевизия Галина Щърбева, Богомил Грозев и Невена Василева, водещият Димитър Павлов, музикантът Ваня Щерева, Венелин Петков, водещ на новините на bTV и актьорът Филип Аврамов ще бъдат посланици на природен парк Витоша. На 8 юни те ще се включат в почистването на планината на един от четирите сборни пункта: Дендрариума, Златните мостове, Офелийте и Железница.


Писателят Калин Терзийски и композиторът Станислав Лобошки ще посетят природен парк Беласица.


Посланик на Сините камъни е актрисата Николина Янчева, а на Рилски манастир - Станислава Цалова от bTV, Александър Поплилов (SEN I) и Пламен Зафиров /ZAFAYAH/ от Roots Rocket.


Посланик на ПП Персина е актьорът Георги Низамов. В почистването на ПП Шуменско плато ще се включат Петър Съмналиев, Явор Захариев, Ивайло Чалъков и Стефан Попов от Gravity Co. и общественият посредник Иван Капралов.


Фотографът Александър Иванов ще се присъедини към почистването на природен парк Българка, а журналистът и водещ Георги Тошев на 8 юни ще бъде в ПП Златни пясъци. Музикантите Дани Милев и Криста са посланици на ПП Врачански Балкан. Певицата Тони Димитрова отново е посланик на ПП Странджа, а  музикантът Валди Тотев ще се включи в почистването на ПП Русенски Лом.


„Опазването на природата е сред нещата, които можем да направим за нашата страна. Това е не само цивилизационен, но и много важен личен избор“, коментира Георги Тошев.


Националният ден на природните паркове ще се състои на 8 юни 2013 г. (събота). Подробности за местата за почистване и сборните пунктове можете да намерите на:
http://csr.bg/csr-for-you/events/upcoming/details/221-nacionalen-den-na-prirodnite-parkove

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..