https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
Подкрепете Чистене 2012 в Национален Парк Пирин ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Околна среда и Екология
Сряда, 04 Юли 2012 14:25, CSR News

 

Екологично сдружение "За Земята" с радост ви кани на Чистене 2012, което ще се случи в Национален Парк Пирин от 27 юли до 03 август.

За първи път, през 2011 почистването на "За Земята" се случи благодарение на даренията и подкрепата на широк кръг от приятели и се проведе независимо от корпоративния бизнес и фондациите.


Организацията се стреми и тази година почистването да израстне от семенцата на вашата солидарност и взаимопомощ!

Нужни са приблизително 2500лв за храна, транспорт, консумативи и комуникации. За тяхното събиране "За Земята" се надяват на вашата подкрепа!

Тази година доброволците ще се понесат по пътеки и полянки около хижа Яворов, ще се покачат по мраморното било на Пирина, ще минат Кончето на пръсти (но с чувал за боклук в ръка!), ще се покатерят на връх Вихрен и на хижата едноименна ще се отбият, за да почистят основните туристически маршрути, езерни циркуси, подскални отлагания на консерви и околохижни замърсявания от продуктите на цивилизацията.

Освен, че от 2 години от "За Земята" не са чистили в Пирин, през 2012 ще отидат точно там и то в района на ски зона Банско, за да насочат общественото внимание към един сериозен екологичен конфликт в България – застрояването в националните паркове. 

Сборният пункт ще бъде на 27-28-29 юли на хижа Яворов и на 30-31 юли и 01-02 август на хижа Вихрен.

За да се включите в почистването, запишете се до 20 юли като попълните формуляр за записване

Ако няма как да участвате с мускулна сила, можете да помогнете в организацията и разпространението на събитието, или да направете дарение.


Още един лесен начин да дарите за почистването: чрез epay!


Вече можете да направите дарение за Почистване 2012 и само онлайн, стига да имате банкова карта и да се регистрирате в epay.bg. В специалното поле на epay формата - ТУК - можете да впишете колко искате да дарите и готово.

Имате още въпроси? Изпратите ги на имейл на Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. .

Повече информация за Почистване 2012:

Повече за почистванията: тук.

Повече подробности за тазгодишната акция: тук.

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..