https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/447778csr_bg_planet.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/772493csr_front_page_sustain.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/338669csr_bg_cosmetic.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/315181csr_bg_invest_in_human_capital_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/862241csr_bg_wings_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/917951csr_bg_grass_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/243610csr_bg_sky_text.jpg https://www.csr.bg/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/444322csr_bg_ethics_text.jpg
GLOBUL и GERMANOS набират стажанти за десета поредна година ПДФ Печат Е-мейл
Новини - Човешки капитал и условия на труд
Вторник, 12 Март 2013 11:51, Globul

 

GLOBUL и GERMANOS обявяват старта на ежегодната си Стажантска програма, в която ще могат да се включат над 50 студенти от български и чуждестранни университети. В рамките на програмата, която тази година се провежда за десети пореден път, студентите ще имат възможност да обогатят знанията си, да натрупат професионален опит в реална бизнес среда и да получат насоки за бъдещото си кариерно развитие.


Набирането на кандидатури ще започне по време на форума „Национални дни на кариерата“, който ще се проведе на 12 и 13 март в Националния дворец на културата в София. На щанда на GLOBUL и GERMANOS студентите ще могат да се запознаят с възможностите, които им предлага стажът в компанията, както и да кандидатстват за избраната от тях позиция. 

GLOBUL и GERMANOS ще приемат стажанти в следните области: Финанси, Човешки ресурси и администрация, Маркетинг и комуникации, Снабдяване и логистика, Правни отношения, Обслужване на клиенти, Радио комуникации, Телекомуникации, Информационни технологии. 

Стажантската програма включва платен летен стаж, който тази година ще започне в началото на юли и ще е с продължителност два месеца. По време на стажа си в компанията, студентите ще могат да се запознаят с работните процеси в съответните отдели и да усвоят полезни практически умения, а също така ще преминат през специална въвеждаща програма и ще имат възможност да разработят индивидуални проекти под ръководството на персонални наставници.

На най-талантливите и успешно представили се стажанти ще бъде предложена възможност да останат на постоянна работна позиция в компанията. До момента, в стажантската програма на оператора са участвали над 250 студенти,  като една трета от тях впоследствие са се присъединили към екипа на GLOBUL и GERMANOS.

Желаещите да участват в програмата могат да кандидатстват онлайн, през раздел „Кариери“ на уебсайта на GLOBUL, или като изпратят своя автобиография и мотивационно писмо на имейл адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. до 21-ви април 2013 г. Подробна информация за Стажантската програма на GLOBUL и GERMANOS е достъпна на уебсайта на компанията www.globul.bg, в кариерните центове на университетите, както и в най-популярните български сайтове за търсене и предлагане на работа.

 

 

Powered by Web Agency

 

CSR Видео

Най-четени статии

Новини България

Едно от най-мащабните събития за социални иновации ще се проведе в София на 26-27 ноември

На 26 и 27 ноември в Гранд Хотел София ще се проведе Международната конференция за социални иновации „Партньорство за промяна“. Тя ще предложи рядка възможност за среща на представители на...

Общество | CSR Events

Прочети..

Про-боно услугите в подкрепа на деца в риск - ефективна форма на корпоративна социална отговорност

"Корпоративната социална отговорност (КСО) става все по-припозната практика сред бизнеса в България. Тя засяга всеки един от нас, тъй като отразява основните ценности на обществото, в което живеем. КСО се...

Маркетинг обвързан с кауза | Фондация "За Нашите Деца"

Прочети..

Информационна среща: Образованието в уязвими общности – възможно

Информационна среща за партньорството си по проект „Ранно детско развитие в уязвими общности“ проведоха вчера в столицата „Фондация за социална промяна и включване“ и „Благотворителна фондация към Международен Женски Клуб-София“....

Общество | Фондация за социална промяна и включване

Прочети..