И АЗ МОГА / I Can Too – Фондация за подпомагане на деца със специални нужди

 

Кои сме ние:

И АЗ МОГА е създадена през 2006 като частна инициатива. Днес организацията съществува изцяло на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездната подкрепа на партньори от различни сфери на изкуството, спорта, бизнеса, медиите, както и подкрепата на правителствени и неправителствени организации.

 

Мисия:

I Can Too запознава обществото с проблемите на децата със специални нужди и помага за тяхното интегриране, като създава социални инициативи и културни събития през цялата година.

История и резултати:

През 2008 г. И АЗ МОГА, заедно с „Деца с проблеми в развитието”, открива Медицински Център за деца с увреждания в гр. София. Той е създаден за пет месеца с участието на много фирми от различни браншове, които се включват в изграждането му само с работа и материали.

Актуална цел:

Създаване на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. Децата с аутизъм в България са над 16 000 /по данни на ДАЗД/. Община Пловдив безвъзмездно предоставя на И АЗ МОГА пространство за създаването на такъв Център, което се нуждае от цялостен ремонт. I Can Too призовава всеки един да се вкключи: с контакти, с идеи, с работа и материали, с дарение или като стане доброволец.

Мото:

“Всеки МОЖЕ да промени света към по-добро......с това, което МОЖЕ най-добре!

 

ЗАЕДНО МОЖЕМ ПО-БЪРЗО ДА ПОМОГНЕМ!


За повече информация:

Уебсайт:
www.icantoo.eu

 

Powered by Web Agency