OUTWARD BOUND

Днес Outward Bound® България вече има 15 годишна история и голям опит. Проведени са множество корпоративни тренинги - с български и с международни компании и отворени курсове с деца и младежи. Участниците, преминали през курсовете на Outward Bound® България са повече от 16000 души. Outward Bound® България е обучил над 150 инструктори. Присъедини се към семейството на "Outward Bound®" и преживей приключения, които толкова много хора в България и света са преживели.

 

Проекти и кампании на Outward Bound®

Проекти:

Get Involved

Целта на този проект е да се даде възможност на младежи с двигателни увреждания да участват в преходи сред природата, по неравен терен, както и да общуват с нови хора, да открият природата (например чрез наблюдения и фотография), да развият уменията си за работа в екип.

Вижте повече на страницата със социалните и специализирани курсове.

Active Youth

Съвместно с други Outward Bound® училища и центрове, като тези в Румъния и Хърватска например, работим по международни Outward Bound® курсове. Стремим се в тези инициативи да участват деца и младежи както от различни краища на България, така и от различни социални прослойки.

Фамилатлон

Фамилатлонът се появява за първи път преди 5 години във Франция, организиран от група ентусиасти. Основната идея е, че семейният спорт е много важен инструмент за укрепване на здравето, разбирано в контекста на дефиницията на Световната здравна организация за физическо, психично и социално благополучие. Подобен празник от една страна е обърнат към самите семейства, но от друга страна е важен инструмент за лобиране в полза на идеята за създаване на благоприятни условия за семеен спорт и здравословен начин на живот. В България този празник се организира от Асоциация Родители.

За повече информация посетете сайта ни: www.outwardbound.bg

Powered by Web Agency